Okyanus ve palmiyeler
MODA HABER

Okyanus ve palmiyeler

Kapak kızımız Sif Saga’yı çekmek üzere gittiğimiz Los Angeles’ta gerçek yavaş hayatı, sakin, sorunsuz, dört mevsim güzel havada yaşayan insanlardan öğrendik…

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Temmuz 2018

Haftanın nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamadan son hız geçen metropol hayatından kaçarak Santo Domingo'ya, üstelik çocuklarıyla yerleşip yavaş hayatı seçen bir aksesuar tasarımcısını getiriyoruz karşınıza... Catalina D'Anglade'ın Punta Cana'daki evindeyiz bu ay!


Sif Saga, California Dreamin'

Kapak kızımız Sif Saga'yı çekmek üzere gittiğimiz Los Angeles'ta gerçek yavaş hayatı, sakin, sorunsuz, dört mevsim güzel havada yaşayan insanlardan öğrendik… Hollywood Hills'te konumlanan muhteşem villalardan biri olan Elyx House Los Angeles'ta gerçekleştirdiğimiz çekimde, konaklama ve ulaşımımız Master Housing'in katkılarıyla oldu. Okyanus ve palmiyelerin gökteki bulutlarla oyun oynadığı şehirde, tüm gün yağmurun yağıp yağmayacağı tek derdimizdi. Güney California'ya özgü bir hava durumu olan 'June Gloom' zamanına denk gelmişiz meğer! Sif 'in muzip yüzü, içi içine sığmayan dik başlı 'LA girl' tavrı çekimimize yansıdı ve ortaya eğlenceli kareler çıktı!


Katalan Yazı

Uzun zamandır Barselona'da yaşayan Duygu Massol'un Costa Brava kıyılarında gerçekleştirdiği çekim sizi 70'lerin İspanya'sına götürürken, Mert Aslan'ın Bodrum Kempinski'de yaptığı çekim Ege'nin berrak ve buz gibi sularına sürükleyecek.

Tatil özlemi çekenlere…


Ayakkabı Christian Louboutin - ​Çanta Attico