Moda dünyasına karşı Karolina Kurkova!
MODA HABER

Moda dünyasına karşı Karolina Kurkova!

Millennial modellerin istilası altındaki moda dünyasına bu ay kapak kızımızla meydan okuyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2018

Ortalama bir modele göre yaşlı sayılabilecek (34!) ünlü Çek model Karolina Kurkova, yirmi yıllık modellik kariyerinin en üst noktasına ulaşmış ve kendine yeni bir yol har itası çizebilmiş bir süper model! 1.80'lik boyu ve sıradışı yüz hatlarıyla Victoria's Secret kızlarının en akılda kalanlarından o. Şu anda ise 2 çocuğu ve eşiyle nispeten daha yavaş bir hayat sürüyor Miami'de. Moda direktörümüz Sarah Gore, New York'ta nam-ı diğer KK ile bir araya gelip Pre-Fall 2018 sezonunun en iyi parçalarıyla eğlenceli bir çekim gerçekleştirdi.

Müzikallerden nefret edenleri dahi baştan çıkaran, sinema salonunda en ciddi insana bile şarkı mırıldatan, çıkışta tüm izleyicilerin yüzünde gülümsemeye neden olan mükemmel bir film vizyona girdi: Mamma Mia 2! Harper's Bazaar Amerika edisyonuna katkıda bulunan Tom Hanks'in eşi, aktivist, aktris, şarkıcı ve filmin yapımcılarından olan Rita Wilson'ın filmin 3 başrol oyuncusuyla yaptığı röportajı okumanızı tavsiye ederim.

Yazdan sonra, kıştan önce ara sezon olarak çok kısa bir süre satışta olan giyilebilir modellerden oluşan, son birkaç senedir hayatımızda olan Pre-Fall koleksiyonlarıyla hazırladığımız Ağustos sayımızın keyfini çıkarmanız dileğiyle…