September Issue
MODA HABER

September Issue

Altı ayda ‘eski’ sıfatını kazanan koleksiyonlardan sıkıldığımız şu günlerde, gözümüzü, ruhumuzu refresh eden modanın miladı olan, yepyeni bir sezona öncülük eden, nam-ı diğer September Issue ile karşınızdayız!

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Eylül 2018

Ocak ayındansa, moda sektöründe çalışan birçoğumuza göre yeni yıl başlangıcı sayılır Eylül ayı.

Çünkü hızlı tükettiğimiz sezonlar tasarımcıların vizyonuyla yepyeni bir görünüm kazanmıştır, hayatımızın sıradanlığını bozmak için sıradışı şovlar ile tanıtılmış ve ürünler mağazalarda yerini almıştır…


Ustalara saygı

Devinim, yenilenme, evrilme ihtiyacımızı karşılayan, bir ifade biçimi olan moda işte tam bu noktada sanat ile kesişiyor. Her iki kavram da adeta 'nefes almamızı' sağlıyor…

İstanbul'da Eylül ayında düzenlenecek olan Mercedes Benz İstanbul Fashion Week ve Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı bize heyecanlı günler yaşatacak. Genç sanatçılarla yaptığımız çekim, Türk ve Fransız sanat danışmanlarıyla yaptığımız söyleşiler, çağdaş sanatçıların işleriyle dolu The Bodrum Edition'da yaptığımız moda çekimi ve sezonun ön plandaki look'larına illüstrasyonla eşlik eden The List çekimimizle karşınızdayız.


Out of Africa

Kapağımızda ise Harper's Bazaar International Kreatif Direktörü Carine Roitfeld, müziğin efsane isimleri ve onların çocuklarıyla Sonbahar/Kış 2018/19 koleksiyonlarını yorumluyor.

FAVORİ
Eylül'ü Tod's deri elbise altına etnik desenlerle işlemeli Chloé botlarla ve Longchamp'ın sezonun renk skalasını mükemmel özetleyen fuları ve Louis Vuitton clutch ile hayal ediyorum.