Manhattan sokaklarında Elsa!
MODA HABER

Manhattan sokaklarında Elsa!

İsveç doğumlu bir İskandinav modelin peşindeydik epeydir...

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2018

Victoria's Secret ile yıldızı parlayan inanılmaz fiziği ve mavi gözleriyle radarımızdaydı uzun zamandır. Mehmet Erzincan ve Bengisu Gürel New York'ta Elsa'yı çekme olasılığından bahsedince çok heyecanlanmıştım.

Sonuç: China Town'da neon renklerle puf montlar ve sporty sezon kıyafetleriyle çok güzel bir çekim gerçekleştirdiler. Manhattan sokaklarında Elsa ile geçen bir günden bizlere kalan karelerle sizi başbaşa bırakıyoruz.


Harper's Bazaar Kasım

Çılgın Zengin Asyalılar; bu bir kitap ismi ve kitabın ana karakterlerinin yansıttığı dört Uzakdoğulu It-girl ile Paris'te gerçekleşen Haute Couture çekimini taşıyoruz sayfalarımıza. Anneanneleri de couture müşterisi olan bu kadınlar için couture kıyafetler günlük giyim kodlarını belirliyor…

Güzellik sayfalarımızda yıllar bazında devrim yaratan ürünlerle bir zaman yolculuğuna çıkarıyoruz sizi. Kaçırmamanız gereken bir sergiden bahsetmeden de geçemeyeceğim; Fondation Louis Vuitton'daki sergi, 20. yüzyılın dahi olarak tanımlanan iki 'yaramaz çocuğu' Egon Schiele ve Jean Michel Basquiat'nın, özel koleksiyonerlerin sergilenmek üzere Fondation'a verdikleri eserlerinden oluşuyor. Yolu 14 Ocak'a kadar Paris'e düşenler kaçırmasın!

Turkuvaz Medya Grubu'muzun ana sponsorluğunda gerçekleşen Kristal Elma Festivali'nde ödül kazanan TBWA reklam ajansının kreatif direktörü İlkay Gürpınar ile yaratıcılık ve moda olgularını konuştuk. İlginizi çekeceğine eminiz!

FAVORİ
Western trendinin en önemli item'ı kovboy çizmeleri bu sezon Fendi yorumuyla favorim. Üzerine ise Victoria Beckham denim gömlek!