Harika bir 2019 dileğiyle...
MODA HABER

Harika bir 2019 dileğiyle...

İstanbul özlemiyle yanan bir ‘L.A. girl’: oyuncu Megan Pormer geçti İstanbul’dan…

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2019

Adını artık ülkemizde yapacağı projelerle daha sık duyacağınız bu isim, Atlanta'dan, Ivanka Trump'ı canlandırdığı filmin setinden fotoğraf çekimimize geldi ve sete adım atar atmaz "Lütfen Türkçe şarkı açabilir misiniz?" diyerek hepimiz şaşırttı. Ama birkaç şarkıdan sonra gözleri dolmaya başlayınca başka şarkılara geçtik. Babasıyla küçükken dinlediği şarkılar onu duygulandırırmış meğer… Fakat profesyonelliği, saatlerce tüm enerjisiyle Mehmet'e poz vermesi ve neşesiyle hepimize zevkli bir kapak çekimi yaşattı.


Megan Pormer çekim ekibi

Dağ mı, deniz mi? Kış tatili mi yoksa tropik ada mı? Yeni yıl tatilini nerede geçireceğinize karar veremiyorsanız Fendi, Chanel ve tabii ki Moncler'in en trendy kayak kıyafetlerini bulabileceğiniz moda çekimi Kışın En İyisi'ne göz atmanızı tavsiye ederim. Hele ki yaz tatiline kış ortası çıkan bir jet setter'sanız, tüm dergi emrinize amade; 2019 Cruise Collection ürünleriyle dolu moda ve alışveriş sayfalarımız tam da bu amaca hizmet ediyor!

Bu ay Gaspar Noé'nin çok konuşulan filmi Climax'den yola çıkarak Emre Doğru ve Aslıgül Aslanalp özel bir güzellik çekimi gerçekleştirdi; renk oyunları ve özellikle de kırmızı etrafında dönen karelerin enerjisi, yeni yılı karşılama mood'umuz olsun!

FAVORİ
Ocak demek kış, kar, beyaz demek! Bu ay, lamenin tüm tonları kabul! Favorim kesinlikle Fendi çizmeler. Çanta da ise Mini Lady Dior Toile De Jouy.