Batı yakası güneşi Hailey Clauson
MODA HABER

Batı yakası güneşi Hailey Clauson

Kara kışa inat güneşli Venice Beach sahillerinden bir kapak kızı getiriyoruz karşınıza: Hailey Clauson!

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2019

En Seksi Modeller Listesi'nin en üst sıralarındaki Amerikalı model kapak çekimimiz için İstanbul'a geldi. Mert Aslan styling'i ile Mehmet Erzincan'a poz verdi. Cruise koleksiyonlarının mağazaların vitrinlerinde yer aldığı Ocak ayında biz de Hailey'e en çok Prada'nın retro ama bir o kadar modern takımını uygun gördük. Fakat 2019 İlkbahar/ Yaz koleksiyonlarının şimdiden online satış sitelerinde yer almasına da kayıtsız kalamazdık. Yeni sezon trendlerini içeren dosyamıza ve sezonun öne çıkan ayakkabı çantalarına sayfalarımızda mutlaka göz atın!


Hailey Clauson çekiminden bir kare...

Instagram döneminde aşk… Evet, hepimiz farkındayız flörtleşme yöntemleri epey değişti, konuyu da irdelemek bize düştü...

Bu ay dergimizin bir başka yıldız konuğu ise Hailey Baldwin. Kendisi Şubat 2017'de Harper's Bazaar Türkiye'ye özel gerçekleşen bir çekimle kapak kızı olmuştu. Aradan iki yıl geçti ve kendisi Hailey Bieber olarak Cruise tasarımlarını taşıyan moda çekimiyle şimdi tekrar karşınızda.

Evrimden geçen seyahat ve lüks kavramlarına karşılık biz de çıtayı yükselterek Şubat sayımızda, sıra dışı Ürdün ve Tulum gezi yazılarıyla meydan okuyoruz.


FAVORİ
Cartier'nin yeni mücevher koleksiyonu Les Galaxies de Cartier'den hareketli pırlantaların yer aldığı bilezik