Harper's Bazaar Paris'te!
MODA HABER

Harper's Bazaar Paris'te!

Kapalı ve yağmurlu bir günde çektik Nisan kapağımızı… Fakat Hotel Lutetia’nın bahar kokan Haute Couture adlı suitinden çıktı kapak karemiz!

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2019

İlkbahar/ Yaz 2019 sezonunun en gözde tasarımlarını ünlü influencer Fashion Pirate giydi. Yeni sezonu ülkemizde tarzlarına en iyi adapte eden, moda ve tasarım dünyasından dört kadını getiriyoruz karşınıza.

Sezonu yansıtan alışver iş sayfalarımızın yanı sıra ilkbahar/yazın öne çıkan trendi işçi tulumunu Güneş Uysalefe mercek altına aldı. Emilio Pucci'nin kızı Laudomia Pucci ise Asena Sarıbatur'a Pucci'nin hikayesini ve yeni sezona getirdiği yorumu anlattı. Tarih boyunca mininin evrimini ve kadınları özgürleştiren bu moda imgesini ise Çağla Bingöl kaleme aldı.

Sıfırdan başlayarak tamamen kendi vizyonu ve heyecanı ile Misela markasını yaratan ve şimdi de Londra'da açtığı mağazasıyla gururumuzu kabartan bir Türk kızını, Serra Türker'i konuk ediyoruz bu ay sayfalarımıza. Yurtdışında birçok department store'da satılan çantalarıyla Mehry Mu markasının kurucusu Güneş Mutlu Mavituncalılar da ilkbahar/yaz ilham panosunu bizimle paylaştı.

Güzellik sayfalarımızda ise Harper's Bazaar edisyonlarının seçtiği 2019 en iyi anti-aging kozmetik ürünlerine mutlaka göz atmanızı öneririm. Bol güneşli bir Nisan ayı dileğiyle…

FAVORİ
Sarının her tonu bu sezon hem giyimde hem aksesuarlarda favorim. Özellikle de püsküller, metalik dokular ve diğer sezon trendleri ile bir aradayken.


Ayakkabı Oscar de la Renta - Çanta Dolce & Gabbana