Sicilya’nın en güzel bölgesi Taormina’daydık bu ay!
MODA HABER

Sicilya’nın en güzel bölgesi Taormina’daydık bu ay!

Kapak kızımız Lena Perminova’nın özel jetiyle geldiği adada maceralı iki gün geçirdik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mayıs 2019

Taormina'nın en güzel iki oteli Belmond Hotels grubuna ait. Biz, deniz kıyısında konumlanan Villa Sant'Andrea'da kaldık. Çekim için ise grubun ikinci oteli, tarihi Taormina sokaklarında bulunan ve nefes kesici bir manzaraya sahip olan Grand Hotel Timeo'ya uğradık. Gidilmesi gereken önemli bir destinasyon kanımca Sicilya.


Mehmet Erzincan, Tuğçe Kılınçlı, Hakan Kültür ile Sicilya, Villa Sant'Andrea'da çekimdeydik

Mutlaka uğranması gereken restoranlardan biri Villa Sant'Andrea'da. Bir diğer görülmesi gereken Etna manzarası ise Timeo'nun terasında. Sicilya demek, Dolce & Gabbana demek! Sicilyalı ikili, bu adaya olan hayranlıklarını her seferinde dile getiriyor, özel defilelerini burada gerçekleştiriyor, kampanya çekimlerini yine adanın yerel halkıyla sokaklarında gerçekleştiriyor. Biz de ikilinin geçen yıl kampanya çekiminde kullandığı tekneyi bulduk ve bacakları sonsuza uzanan kapak kızımızı bu teknede fotoğrafladık. Sallantıya inat, istikrarla poz veren Elena'nın kapak çekimini umarız beğenirsiniz.

Yaz gelinleri için hazırladığımız Bazaar Wedding bölümümüz, henüz düğün için planlama yapmamış stil sahibi gelin adaylarına adandı! Balayından gelinlik seçimine minik bir rehber niteliğinde.

FAVORİ
Hasır ve rafya, İlkbahar/Yaz 2019 trend listesinde ve benim alışveriş listemde ilk sıralarda.


Şapka Chanel - Çanta Salvatore Ferragamo