Yaz sonunda geldi!
MODA HABER

Yaz sonunda geldi!

Peki, her bahar kendimize sorduğumuz o bilindik soru ne olacak... Hazır mıyız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2019

Vücudumuz istediğimiz kadar fit mi? Cevabınız hayırsa yardımınıza koşuyoruz. Çözüm odaklı son teknoloji cihazlarla bölgesel incelme mümkün. Geç kalmadan denemenizi tavsiye ederiz.

Bu ayki kapak kızımız Daphne ikinci kez kapağımızda. New York'ta yaşayan Hollandalı model, halefi Maria Carla Boscono'yu andırıyor. Teatral bir vücut dili ve sıradışı yüz hatları var. O kesinlikle bir yeni nesil model! Harper's Bazaar Türkiye için özel olarak çekilen bu retro kareleri umarız beğenirsiniz. Bu ay mayo bikini seçiminiz için iki farklı moda çekimi sunuyoruz size.

Mert Aslan ve Mehmet Erzincan, Bodrum Villa Maça Kızı'na buram buram nostalji kokan bir çekim gerçekleştirdiler. Bir de ekstrem sporlara eşlik eden ekstrem mayoların yer aldığı moda çekimimiz var. Yazlık gardırobunuza ilham vermek için. İstanbul'a geldiğinde tanışma ve sohbet etme fırsatı bulduğum, gerçek bir başarı hikayesi olan Diane von Furstenberg ile exclusive bir röportajı taşıyoruz sayfalarımıza. Amerika'ya göçmen olarak gelip, "herşeyin mümkün olduğu" şehir New York'ta bir moda imparatorluğu kuruşunun hikayesini anlatıyor.

Cannes Film Festivali'ndeydik geçtiğimiz ay. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde, ünlü Fransız Rivierası'nda bir Türk Günü gerçekleşti. Croisette'in en ünlü oteli Majestic Barrière'in plajında tasarımcı Zeynep Kartal'ın düzenlediği defile ile başlayan gün, yerli ve yabancı oyuncu ve davetlilerin katıldığı parti ile devam etti. Şamdan Plus ile beraber basın sponsoru olduğumuz daveti Cannes ekimizde inceleyebilirsiniz.

FAVORİ
İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonlarına "plaj stili" kontenjanından girmiş tüm parçalar.


Terlik Miu Miu - Havlu Hermès- Cüzdan Hermès