Alessandra Ambrosio’nun yüksek enerjisi
MODA HABER

Alessandra Ambrosio’nun yüksek enerjisi

Malibu’daki evinde sadece Harper’s Bazaar Türkiye’ye özel olarak fotoğrafladığımız kapak kızımız Alessandra Ambrosio’nun yüksek enerjisiyle baş başa bırakıyorum.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Temmuz 2019

Bu ay Romalı mücevher markası Bulgari'nin yeni yüksek mücevher koleksiyonu tanıtımı için, Agnellli'den Bardot'ya 60'lı yıllarda İtalyan ve Avrupa jet-set'inin tatil yöresi ve İmparator Augustus'un yazlık evi kabul edilen Capri Adası'ndaydım. Adanın doğal güzelliklerinden çok Bulgari'nin yeni yüksek mücevher koleksiyonu büyüledi beni.

Lucia Silvestri'nin taş ve tasarım tutkusunun eseri mücevherler, bu kez marka dostu dünya starlarının boyunlarını süslüyordu: Uma Thurman, Laetitia Casta, Alicia Vikander, Eva Green… Baş döndürücü bir hız ve neşede geçen 3 gecenin ardından beynimde "That's amore" şarkısının notalarıyla döndüm İstanbul'a. Fazla sıcak bir yaz yaşayan ülkemizde, plajlarda arz-ı endam etmeden önce en stil sahibi aksesuarları, bikini ve mayoları sizin için derledik.

Bu ay dergimizde Longines markasının zarafet elçisi olan Kate Winslet ile özel gerçekleştirdiğimiz röportajı da göreceksiniz. Hollywood sıfır beden normlarına başkaldırırken zarafetinden ödün vermeyen ünlü oyuncu sorularımıza samimi cevaplar verdi. Sıcaklık arttıkça kuzey ülkelerine kaçası geliyor insanın, biz de bu ay seyahat yazarımız sevgili İlker'e sorduk; Stockholm'de nereye gidilir, nerede kalınır, en iyi hangi restoranda yenir?

Ve sizi Malibu'daki evinde sadece Harper's Bazaar Türkiye'ye özel olarak fotoğrafladığımız kapak kızımız Alessandra Ambrosio'nun yüksek enerjisiyle baş başa bırakıyorum.