Masal prensesi: Mathilde Brandi
MODA HABER

Masal prensesi: Mathilde Brandi

Ekim ayı kapağımızı sıcak bir yaz günü, Roma’ya kuşbakışı bakan bir şatoda, milyon Euro’luk Bulgari mücevherler ve Danimarkalı, masal prenseslerini andıran bir model ile gerçekleştirdik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ekim 2019

Sonbahar/kış sezonunun en iyi parçalarıyla poz vermeyen, adeta film çeviren Mathilde Brandi gençlik enerjisiyle hepimizi büyüledi. Muhteşem uyumlu ekibimizle zevkle geçen kapak çekimimizi umarım beğenirsiniz.

Trendler trendler... Baş döndürücü hızla ilerliyor zamanın ruhu, moda… Kapağımıza da yansıttığımız üzere bu sezon gündüz ışıltısı diye bir nosyon var; payetler ve tüyler günlük kıyafetlere taşındı. Sonbaharın en belirgin trendi yeni aristokrat görünüm; pied de poule etekceketler, diz üstü çizmeler ve rugan kare çantalarla hemen hemen tüm defilelerde gözlemlendi. Victoria Beckham'da ise en üst noktasındaydı.


Roma Villa Miani'de gerçekleştirdiğimiz kapak çekiminden backstage kareler.

Bu ay Fashionable Life bölümümüzün konuğu Londra'da yaşayan bir sanat girişimcisi, Laura de Gunzburg. Londra'da gün ışığı ve sanat eserleriyle dolu evinde bizi ağırladı.

Eylül ayında moda dünyası bir sanatçı, fotoğraf denince ilk akla gelen isimlerden olan, sayısız sergi açan ve kitap çıkaran, ifadeyi ve kusurları özgürleştiren bir usta için yastaydı. Peter Lindbergh'ü kaybetmek sanki bir dönemin kapanması gibiydi. Sayısız Harper's Bazaar kapağı çeken fotoğrafçıyı saygıyla anıyoruz.