Rengarenk bir yeni sezon kapımızda!
MODA HABER

Rengarenk bir yeni sezon kapımızda!

Neonların, pembelerin ve cesur kesimlerin hakimiyetindeki İlkbahar/ Yaz 2020 trendleri bu yaz içimizi açmayı hedefliyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2020

En şiddetli haliyle kışı yaşadığımız şu günlerde yaz gecelerinin hayalini kurmaya ne dersiniz? Harper's Bazaar Kreatif Direktörü Carine Roitfeld'in çekimini taşıyoruz sayfalarımıza; etnik ayrımcılığa gönderme yapan, aşk temalı çekim sizi bambaşka bir dünyaya götürecek. 'Day dreaming'e hazır olun!

2020'de 20 yaşında olmak nasıl bir his merak ettiğimiz için, uyum sağlayabilmek için, 14 gence sorduk... Gelecek planları, anne babalarından farkları, ilişkiye bakış açıları, sosyal medyayla ilişkileri, modaya olan yakınlıkları... Moda editörümüz Tuğçe Kılınçlı'nın günler süren casting, styling, organizasyon ve prodüksiyon uğraşlarının sonucunda 2000 doğumlu gençlerin dünyasına bir kapı aralandı.

Ne garip bir rakam; 2020 sanki yazılışıyla dahi geleceğe işaret ediyor. Yepyeni bir 10 yıla girdiğimiz bu sene geleceği irdelemek istedik. Modanın, sanatın, teknolojinin, gezegenimizin geleceğini, alanında uzman 23 kişiye sorduk. Şu anda alacağımız kararların ve atacağımız adımların şekillendireceği geleceği en doğru biçimde algılamamıza yardımcı olması dileğiyle…