Bir partinin en iyi yanı, onun için hazırlanmaktır
MODA HABER

Bir partinin en iyi yanı, onun için hazırlanmaktır

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2017

Nan Kempner'ın dediği gibi; "Bir partinin en iyi yanı, onun için hazırlanmaktır." Kempner, Fran Stark ve Jaqueline de Ribes 1984 yılında New York, Metropolitan Opera'nın 100. yıldönümü partisine (1) nasıl hazırlanmıştı hayal etmek zor değil; ama bu yazıyı okumadan önce ben size en sevdiğiniz parti müziklerini çalmanızı ve hafifçe dans ederek havaya girmenizi tavsiye ederim.

Madem Harper's Bazaar'ın 150. yılını kutluyoruz, o halde en iyi parti elbiselerini seçmenin vakti geldi demektir. Magda Butrym omuz dekolteli pullu elbise (2) Oscar de la Renta diz üstü çizmelerle (3) partinin gözdesi.


Suzanne Kalan pırlanta küpeler (4) ve Roger Vivier kuş tüyü detaylı saten çantayı (5) da unutmayalım.

Peki ya Alessandra Rich kırmızı elbiseye (6) ne demeli? Gucci kristal taşlı sandaletler (7) ve Gabriela Hearst Demi yılan derisi çanta (8) ile öldüren bir cazibe yaratmıyor mu?

Johanna Ortiz'in fiyonk detaylı tek omuz kadife elbisesi (9) Cartier Résonances de Cartier yüksek mücevher koleksiyonundaki bu küpeler (10), Miu Miu zümrüt yeşili saten ayakkabılar (11) ve Oscar de la Renta kristal işlemeli kadife çanta (12) ile mükemmel bir uyum içinde.

Attico'nun art deco efektli elbisesini (13) Roger Vivier kuş tüyü detaylı saten topuklularla (14) ve Begüm Khan'ın parti küpeleriyle (15) hayal ediyorum.

Eğer sizin parti görünümünüz Isabel Marant'ın Sonbahar/ Kış 2017-18 koleksiyonundaki bu look gibi (16) daha maskülen havalarda seyrediyorsa Saint Laurent kadife smokin ceket (17), dantel body (18) ve rugan Freja ayakkabılarla (19) tüm gözlerin odak noktası olabilirsiniz.

Artık tek ihtiyacınız Tom Ford Boys & Girls - Scarlett 25 ruj (20) ve Victoria Beckham ile Estée Lauder işbirliğinin mucizevi ürünü Lash Ink Mascara - Blackest (21). Ve gecenin ışıklarına hazırsınız! Bu arada benim gibi dünyanın neresine giderseniz gidin İstanbul'un ışıklarını özleyenlerdenseniz; Assouline'den çıkan The Light of Istanbul (22) kitabının sizi de baştan çıkartacağını söylemeliyim.