
Clove’da The Taste & The Talk Serisinin İlk Buluşması
Clove, gastronomi tutkunu sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerini özel bir öğlen buluşmasında bir araya getiren “The Taste & The Talk” konseptini başlattı.
GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2025
Clove, “The Taste & TheTalk” konseptinin ilkini Özlem Avcıoğlu ev sahipliğinde hayata geçirdi. Clove’un Michelin Yıldızlı şefi Emre Şen’in bu özel konsept için hazırladığı menü, konuklara unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşattı. Özlem Avcıoğlu “Lüksün Yeni Tanımı” başlığıyla gastronomi, seyahat ve moda dünyasından en yeni trendleri davetlilerle paylaşırken; Gen Z’nin tüm sektörlerde en belirleyici faktör olduğunun altını çizdi. 2025’de de bunun devam edeceğini söyledi. Özlem Avcıoğlu’nun keyifli sohbetleriyle yön ve ilham verdiği davete Elif Mısırlı, Sarp – Eda Evliyagil, Mahmut Anlar, Jale Balcı, Mehtap Elaidi, Gökhan Avcıoğlu, Ali – Candan Ramazanoğulları, Bahar Akbulut, Didem Bağrıaçık, Milka Karaağaçlı İnce, Dicle Öztaşkın, Emine Ersan, Gökay Gündoğdu, Hacer Pala gibi şehrin sosyal ve kültürel hayatını şekillendiren özel isimler katıldı. “The Taste & The Talk” konsepti, her buluşmada gastronomi ve düşünce dünyasını bir araya getirerek, seçkin konuklarına farklı bir deneyim sunmaya devam edecek.


Ali Ramazanoğulları, Başak Soykan


Başak Soykan, Yaprak Baltacı


Didem Bağrıaçık


Elif Mısırlı


Emre Şen, Yaprak Baltacı, Başak Soykan, Özlem Avcıoğlu


Fulya Sezen


Gökay Gündoğdu


İsmail Polat, Bahar Akbulut


Jale Balcı


Jale Kulin


Levent Erden