Çöl Ortasında Bir Vaha: Saint Laurent Yaz 2021
DEFİLE

Çöl Ortasında Bir Vaha: Saint Laurent Yaz 2021

Büyüleyici bir çöl manzarası Saint Laurent İlkbahar/Yaz 2021 defilesinin zeminini oluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Aralık 2020

Saint Laurent İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunun tanıtım videosu Marakeş'teki Jardin Majorelle'de bir görüntü sunduğunda defilenin Fas'ta gerçekleşeceği aşikardı. Ancak kreatif direktör Anthony Vaccarello'nun pisti Fas'ta bilinmezliğin ortasındaki bir çöle taşıyacağı muhtemelen akıllara gelmemişti.

"I wish you were here" (Keşke Burada Olsaydın) adlı koleksiyon özgürlük ve dinginlik ihtiyacını karşılayan zarif, havadar silüetlerden meydana geliyor. Koleksiyonda mini elbiseler, havadar ince elbiseler ve erkek giyiminden ilham alan takımlar yer alıyor. Saint Laurent İlkbahar/Yaz 2021 için takılar ise Claude Lalanne tarafından tasarlandı.

Saint Laurent kreatif direktörü Anthony Vaccarello yeni sezona çöl hayalleri kurarak başlıyor. Vacarello, "Giysilerin özüne odaklanmak istedim. Sanırım bu zamanın bir işareti. Ama kasvetli veya ağır bir şey istemedim. Bana göre çöl, dinginlik, açık alan özlemini sembolize ediyor. Daha yavaş bir ritim. Giysiler de, koleksiyonun ruhu da daha yumuşak." diyor.

"Keşke Burada Olsaydın" başlıklı koleksiyon aynı zamanda sevdiklerimiz ve kaybettiklerimiz için bir saygı duruşu. Saint Laurent Yaz 2021'de parçalar 60'lardan ilham alıyor ve moda evinin arşivlerinde dolaşıyor.

Saint Laurent İlkbahar/Yaz 2021 defilesinin eşsiz dünyasına davetlisiniz!