Zimmermann Sonbahar 2021'in İlhamı: 70'ler Müziği
DEFİLE

Zimmermann Sonbahar 2021'in İlhamı: 70'ler Müziği

Zimmermann, 70'lerde ve 80'lerde yayınlanan Avustralya müzik programı Countdown'dan ilham aldığını söylediği Sonbahar 2021 koleksiyonunu tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Şubat 2021

Modanın 2020'de karşılaştığı tüm mücadeleler - kapalı mağazalar, iptal edilen siparişler, kapatılan işletmeler - için hatırlayacağımız şey, endüstrinin dayanıklılığı olacak. Tasarımcıların yenilenip durduğunu görmek ilham vericiydi ve hiçbir şeyin (bir pandemi bile!) yaratıcılığı engelleyemeyeceğini sık sık hatırlatıyordu. Yine de, belli bir noktada, modanın yeniden eğlenceli olmasını istiyorsunuz - aşı hakkında da konuşmadan giysiler hakkında konuşmak ve durgun anksiyete olmadan giyinmek için heyecanlanmak.

Pek çok tasarımcı, bu yazın güneşin ruh halimizi yükselttiği ve açık hava buluşmalarımızın yeniden başlayarak eğlenceye ve coşkuya dönüşünü öngörüyor. Genel fikir birliği pandemi sonrası duygularıyla karşılaştırmalı olarak da coşkulu giyineceğimiz.

Nicky Zimmermann'ın yeni koleksiyonu sezonun sonuna doğru çıkacak ve siz de mücevherlerle kaplı mini elbiseleri, konfeti kurdelelerle süslenmiş kıyafetleri hayal ederek bekleyeceksiniz. Zimmermann, Viktorya dönemi yakaları ve kabarık koyun kolları gibi kendi imzalarıyla on yılın notalarını karıştırdı.

Nicky Zimmerman yaptığı açıklamada; "Bu sezona Avustralya'da 70'ler ve 80'lerde yayınlanan Countdown adlı bir müzik televizyon programının anısıyla başladım. Her pazar akşamı 18:00-19:00 arasında banliyölerde büyüyen benim için müzik, moda ve daha geniş bir dünyanın bir araya geldiği heyecan verici ve ilham verici bir kaçıştı. Avustralya'yı gezen, tanınmış ve gelişmekte olan yerel sanatçılarla birlikte performans gösteren harika uluslararası gruplar ve sunucu Molly Meldrum ile komik ve samimi röportajlar vardı. Her şovla bir araya gelen enerjiyi ve yaratıcılığı sevdim - bağımlılık yaptı! Ergenlik çağında büyümemde gerçekten önemli bir etkiydi, bu da tekrar düşündüğümde komikti. Koleksiyon temaları, geçtiği dönemler kadar uyandırdığı ruh halinden geldi." diyor.