Kim Jones'un İlk Fendi Hazır Giyim Koleksiyonu
DEFİLE

Kim Jones'un İlk Fendi Hazır Giyim Koleksiyonu

Kim Jones, Milano Moda Haftası'nda Fendi için ilk hazır giyim koleksiyonunu sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Şubat 2021

Kim Jones'un ilk hazır giyim koleksiyonu olan Fendi Sonbahar-Kış 2021-22 koleksiyonu, tasarımcının moda evinin stil kodlarını modernize ettiği, "Kusursuz İtalyan Şıklığı"nı araştırdığı bir defile olarak akıllara kazındı.

Kim Jones, Kate Moss ve Naomi Campbell gibi yıldızlarla dolu bir defileyle sunduğu ilk Fendi Couture koleksiyonu büyük bir çıkış yaptı. Bununla birlikte tasarımcı hazır giyim başlangıcı için çok fazla tantana olmadan, evin kodlarını ve arkasındaki kadınları kutlayan zamansız bir koleksiyon sundu.

Kim Jones, koleksiyon için "Fendi ailesi çok çalışan zeki kadınlardan oluşuyor ve kutlamak istediğim şey buydu" ve "Eğlence her zaman sadece parlak renklerden ibaret değildir. Gerçekten lüks, kendine hoşgörü ile ilgili olabilir, bu da onu giyen kişiyi herkesten daha çok memnun eder." diyor.

Aynı zamanda Dior'un erkek giyiminin başında bulunan Kim Jones İtalyan modaevi Fendi'nin karakterini oluşturan en anlamlı hikayelerden ilham alarak hazırladığı koleksiyon yeni bir dönemin sesi olma özelliği taşıyor.