Moda ve Teknoloji: Dolce & Gabbana Sonbahar-Kış '21
DEFİLE

Moda ve Teknoloji: Dolce & Gabbana Sonbahar-Kış '21

Dolce & Gabbana Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonu için İtalyan Teknoloji Entitüsü ile iş birliği yaparak moda ve teknolojiyi harmanlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Mart 2021

Dolce & Gabbana Sonbahar-Kış 2021 görünüşte farklı iki dünya olan teknoloji ve işçiliğin Fatto a Mano kutlamasında nasıl bir araya geldiğini ortaya koyuyor.

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, Sonbahar 2021 koleksiyonlarının #DGNEXTCHAPTER'ın bir önizlemesini sunacağını söylediler.

Modellerin, insan bilişi ve yapay zeka üzerine en son çalışmaları yapan Cenova araştırma merkezi Istituto Italiano di Tecnologia'dan ödünç alınan insansı robotlarla sahneyi paylaştığı bir koleksiyon videosuyla bu fütüristik vaadi yerine getirdiler.

İlham klinik olabilir, ancak koleksiyon 90'ların saf Dolce & Gabbana eğlencesiydi - inci mini elbiseleri, metalik ay çizmeleri, mücevherli taçları, neon leopar bodysuits ve kirpi ceketleri düşünün.

Bunlar, kesinlikle parti yapmaya hazır olduğumuz ancak yine de PPE giymek isteyebileceğimiz salgın sonrası disko kıyafetleri. Neyse ki, bunun için bir Dolce yüz kalkanı var.