Chanel ile Kayak Tatili: Sonbahar/Kış 2021
DEFİLE

Chanel ile Kayak Tatili: Sonbahar/Kış 2021

Paris Moda Haftası kapsamında tanıtılan Chanel Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonu kayak tatillerini odağına alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2021

Virginie Viard'ın çok sevdiği kayak tatilleri ambiyansı ile 1970'lerden bugüne Paris şıklığı fikrini bir araya getirdiği Chanel Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonu tanıtıldı.

Chanel defilelerine ev sahipliği yapan Grand Palais'ın tadilatta olması sebebiyle Virginie Viard "Bu koleksiyonu küçük bir yerde, bir kulüpte sunmak istedim." diyerek 'Coco Neige' koleksiyonunun defilesi için Castel'i tercih etti.

Modeller perde arkasında birlikte makyaj yapıyor ve gösteriye hazırlanıyor. Diana Ross parçası 'Do You Know Where You're Going To?' Paris kulübü Castel'ın samimi atmosferinde çalıyor.

Chanel Kreatif Direktörü Virginie Viard, Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu anlatırken şöyle diyor; "Yaşadığımız zamanlardan mı bilmiyorum ama sıcak ve canlı bir şeydi istediğim... Mankenlerin kendileri için bir gösteri yaptıklarını, odadan odaya geçtiklerini, paltolarını vestiyerde yığdıkları ve üstlerini değiştirip bir sonraki kata çıktıklarını hayal ettim. Ve Karl'ın bana uzun zaman önce anlattığı şovları düşündüm; uzun zaman önce, modellerin kendilerini giydirip kendi makyajlarını yaptıkları zamanlar..."

Chanel 2021 sonbahar / kış hazır giyim şovunun atmosferini anlatan Viard, şovun notlarında şunları söyledi: "Zıtlıkları seviyorum, bu yüzden daha hacimli kış parçaları için küçük bir alan istedim." dedi. Viard "Bugün bu silüetlerden bazıları bana Stella Tennant'ın cazibesini, belirli parçaları giyme şeklini hatırlatıyor." diye ekledi.