Geleceğin Seyahat Dolabı: Balmain Sonbahar 2021
DEFİLE

Geleceğin Seyahat Dolabı: Balmain Sonbahar 2021

Olivier Rousteing, Balmain Sonbahar 2021'de geleceğin seyahat dolabını hayal ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2021

Olivier Protein, Balmain Sonbahar 2021 koleksiyonunda geleceğin seyahat dolabını hayal ediyor.

Olivier Rousteing'in aklında seyahat var . Adil olmak gerekirse bu kilitli bir yıl geçirdikten sonra (ve maceraya atılmanın güvenli olduğu anı bekleyen) birçoğumuz için fikri. Yine de, Paris Moda Haftası sırasında görücüye çıkan Balmain'in Sonbahar 2021 koleksiyonu söz konusu olduğunda, bu fikir sadece giysiler için değil, aynı zamanda sunuluş biçimleri için de bir başlangıç noktası işlevi gördü.

Balmain'in sonbahar koleksiyonu Air France'ın uçak hangarında, modellerin geleneksel bir pist yerine uçaktan inip kanatlarına çıkmasıyla tanıtıldı. Sonbahar 2021 koleksiyonu, bir dünya gezgininin gardırobuna kolayca sığabilecek parçalarla dolu; Çok yönlü parkalar, kolay yürüme için düz botlar, kısa kesimli pantolonlar, uçuşunuzda taşıyabileceğiniz geniş çantalar ve bagaj sırt çantaları...

Koleksiyonlarının çoğunda olduğu gibi, Rousteing de onu evin kurucusu Pierre Balmain ile ilişkilendiriyor: Eşlik eden gösteri notlarında tasarımcı, Balmain'in ilk haute couture sunumunu yaptıktan sonra ABD'yi ve ardından Londra'yı nasıl gezdiğini açıkladı. Rousteing, "Şimdi, 2020 sonrası, bu gezilerin Pierre Balmain için ne kadar heyecan verici olduğunu anlamak bizim için çok daha kolay." diye yazdı. "Endişeli savaş ve işgal yıllarından sonra, aniden, yıllardır hayalini kurduğu yerlere uzun süredir reddedilen kaçma imkanı sunuldu - ve bu inanılmaz hissettirmiş olmalı."

Balmain'in Sonbahar 2021 koleksiyonunun, "bu inanılmaz özgürlük hissini kanalize etmek" anlamına geldiğini sürdürdü. Bu nedenle, görünüşlerin çoğu pilotların üniformalarından (dolayısıyla tüm yeşil, aynı zamanda metalik gümüş, parlak turuncu ve zengin kırmızılar, beyazlar ve deniz kuvvetleri) ve hatta astronotlardan geliyor - çünkü görünüşe göre Rousteing ve Balmain'in görüşleri uluslararası boyutların ötesine geçiyor.