Bottega Veneta İlkbahar/Yaz 2022 "Salon 03"
DEFİLE

Bottega Veneta İlkbahar/Yaz 2022 "Salon 03"

Daniel Lee, Bottega Veneta İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu Salon 03'ü Detroit'e sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ekim 2021

İngiliz kreatif direktör Daniel Lee'nin Bottega Veneta'sı, Detroit'teki Bottega Firehouse'un lansmanı ile birlikte sunulan İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu "Salon 03"ü tanıttı.

"Salon 02" sunumu gibi, yıldızlarla dolu bir konuk listesi de olayı daha da büyüttü. Mary J. Blige bu sezonun imzası olan paltoyu giyerken görüldü, Lil Kim, markanın Mount çantası ve bir çift pompalı topuklu kabarık pozlarla süslendi.

Gürültülü, eğlenceli, teknik ama özünde Bottega ve markanın imzası olan ve artık Bottega Green olarak anılan "Kelly Green" tonlarının çoğu her zamanki gibi görünüyor.

Pandeminin başlarında, Bottega Veneta yeni bir gösteri modelini duyurdu: moda takviminin dışına çıktı ve salon tarzı gösteriler yapacaktı. Yaratıcı yönetmen Daniel Lee, koleksiyonlarını yola çıkaracak ve hem yerel yeteneklerle hem de yerel izleyicilerle etkileşime girecekti.

Birincisi, geçen ekim ayında ana üssü olan Londra'ydı onu, nisan ayında Berlin'deki Berghain gece kulübünde bir gösteri izledi. Salon 03 ise Detroit'teki Michigan Tiyatrosu'nda gerçekeleşti.

Gösteriden sonra Lee, "Detroit'e takıntılıyım" dedi. "Buraya ilk kez altı yıl önce geldim ve oraya aşık oldum. Ben Leeds'liyim; İngiltere'nin endüstriyel kalbi ve Detroit Amerika'nın endüstriyel kalbi olduğu için bu tür bir bağlantı hissediyorum." Bir de müzik meselesi var: "Detroit gerçekten teknonun doğum yeri ve tekno benim büyüdüğüm ve dışarı çıktığım müzikti. Tüm bunlara ışık tutmak için pozisyonumu kullanmak istedim."