Jennifer Garner'ın ışıltılı ve yaşlanmayan cildinin sırrı
GÜZELLİK

Jennifer Garner'ın ışıltılı ve yaşlanmayan cildinin sırrı

46 yaşındaki Jennifer Garner her daim ışıltılı görünen ve yaşlanmayan cildinin sırrını paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Nisan 2019

Yakın zamanda Ben Affleck'ten boşanan 3 çocuk annesi Jennifer Garner, ışıltılı ve yaşlanmayan cildinin sırrı açıkladı. "Öncelikle ne olursa olsun her gece yüzümü yıkarım" diyen Garner, "Özel bir gün değilse gerçekten makyaj yapmıyorum, ancak göz makyajım varsa bu hepsini halleder"

Cildinin soluk görünmesinden nefret ettiğini dile getiren Garner, Neutrogena's Hydroboost kullandığını ve bunun cildine dolgun ve nemli bir etki yaptığını söylüyor. "Ve tabi ki güneş kredi. Ultra Sheer 100 SPF makyaj altında iyi gider ve her şeyin daha iyi görünmesini sağlar."

"En büyük cilt bakım mücadelem kesinlikle retinol bulmaktı" diyen Garner, "40'lı yaşların ortalarındaysanız, yaşlanma karşıtı için en önemli ürün retinol. Ama hassas bir cildim var, bu yüzden denediğim her şey yüzümde kızarıklık, kaşıntılı ve lekelenme yaptı." 46 yaşındaki oyuncu bunun için ise The Neutrogena Rapid Wrinkle Repair tercih ettiğini söylüyor.

Retinol zor bir madde. Cilt hücrelerinin üst tabakasını yıldırım hızında pul pul dökebilir. Bu, kollajen üretimini teşvik eder ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Ancak, cilt hücreleri daha hızlı bir şekilde dönmeye zorlandıklarından, soyulma ve kuruluğa neden olabilir - ve cildiniz ne kadar hassas olursa, bu etkiler o kadar kötüleşir.