Ne var ne yok? - Nisan 2019
GÜZELLİK

Ne var ne yok? - Nisan 2019

Nisan 2019'a özel en yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Nisan 2019

KAMELYANIN NEMLENDİRME GÜCÜ
Neme doymuş bir cilt için yaratılan Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream, formülündeki kamelya çiçeği özü ve hyalüronik asit ile deriyi anında rahatlatarak aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Bu ürünü seride yer alan Hydra Beauty Micro Sérum'dan sonra sabahları uygulayabilirsiniz.


Chanel Hydra Beauty Micro Sérum, 30 ml, 540 TL - Chanel Hydra Beauty Camellia Water Cream, 340 TL


GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
The House of Oud Empathy, notalarında şeftali ve ahududu çiçeği ile İran udu barındırıyor. Bergamot ile canlandırılan Jo Malone London Hemlock & Bergamot, bir ısırık salatalık kadar taze bir koku. Acqua di Parma Peonia Nobile Hair Mist, saçlara ekstra yumuşaklık kazandıran değerli mineraller ile zenginleştirilmiş.


The House of Oud Empathy/Beymen, 1.450 TL - Acqua di Parma Peonia Nobile Hair Mist/La Déesse, 390 TL - Jo Malone London Hemlock & Bergamot, 325 TL


GÜVENİLİR İÇERİKLER
HiPP Babysanft Bakım Yağı organik badem yağıyla cilde nem kazandırıyor. Formülünden ambalajına kadar yenilenen ikonik Johnson's bebek şampuanı boya, sabun, sülfat içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan, alkol ve parfüm içermeyen Neutrogena Micellar Water makyajı tek adımda nazikçe temizliyor.


HiPP Babysanft Bakım Yağı, 26,90 TL - Johnson & Johnson Bebek Şampuanı - Neutrogena Skin Detox Micellar Water, 29,90 TL


LEKE KONTROLÜ
Cilt lekelerini önleyen ve tedavi eden Caudalíe Dark Spot Correcting Glycolic gece kremi, hiperpigmentasyona karşı en etkili ve doğal moleküllerden biri olan Viniferine içerikli. Sinoz Leke Kremi, C vitamini ve meyan kökü içeriğiyle cilt açıcı ve renk eşitleyici özelliğe sahip, lekeleri gözle görülür şekilde azaltıyor.


Caudalíe Dark Spot Correcting Glycolic gece kremi, 270 TL - Sinoz Leke Kremi, 89 TL


ENERJİ AKIŞI
Asya'nın iyileştirici felsefesini bütünsel bir yaklaşımla sunan Shangri-La Bosphorus CHI, The Spa'da yapılan Thai masajı, terapistin yönlendirmesi ile sık sık pozisyon değiştirilerek gerçekleştiriliyor. Sırt, boyun, bacaklar ve ayaklara uygulanan masaj esnasında vücutta enerji akışı dengelenerek yenilenme sağlanıyor.