Boyun bakımında en iyiler
GÜZELLİK

Boyun bakımında en iyiler

Boyun bölgesindeki sarkma ve kırışıklıkları hedefleyen yeni teknolojiler, yöntemler ve uygulamaları destekleyen ürünler mercek altında.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mayıs 2019

İDEAL TEKNİKLER
Dermatolog Dennis Gross, hassas ve narin bir bölge olan boyun için Ultherapy yöntemini öneriyor. Ultrason dalgalarıyla ciltteki kolajen üretimini artıran bu teknik, derinin doğal yollardan kendini onarmasını ve sarkmaya karşı direnmesini garantiliyor. Dermatolog Paul Jarrod Frank, alternatif bir çözüm olarak mikro iğnelerle uygulanan radyo frekans tekniği Vivace'yi tavsiye ediyor. Ancak bu uygulama sonrası ciltte kızarıklık ve şişlik görülmesi beklenebiliyor.

Vücut sıkılaştıran lazer yöntemi olarak iddiasını koruyan SculpSure, çene hattında gözlemlenen sarkık deriye karşı tercih edilebilir. 25 dakika kadar süren tüm bu uygulamalar için bir ya da üç seans yeterli oluyor. Boyun bölgesindeki derin ve yerleşmiş kırışıklıklar için dermatologların önerisi ise Juvéderm gibi hyalüronik asit dolguları.

BOYUN KREMİ
StriVectin TL Advanced Tightening boyun kremi, içeriğindeki peptitler ve aktif maddelerle deride hızla sıkılaşma sağlıyor ve ciltteki ton eşitsizliklerini önlüyor.