Vücut bakımında en iyiler
GÜZELLİK

Vücut bakımında en iyiler

Vücudunuzun yüzünüzden önce yaşlanmasına izin vermeyin: Cildi nemlendirmenin ötesine geçen, sıkılaştıran ve dokuyu onaran ürünleri seçin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2019

SELÜLİT TEDAVİSİNDE BAŞARI YAKALAYANLAR
Selülit sorununa çözüm sunmadan önce şu gerçeğin altını çizmek gerekiyor: Selülit sadece yağ oluşumundan ibaret değil. Dikey bağ dokularında biriken yağ tabakasının yarattığı çukurlu ve dalgalı görünümle de alakalı bir problem. Dermatolog Ellen Marmur, "Selülit oluşumu genetiktir, eğer bu soruna sahipseniz sebebi sadece sizin yapmış olduğunuz bir yanlış değildir" diyor. Tabii ki kilo kaybı ve kas artışı selülitin azalmasına yardımcı olur ancak vücuttaki yağın depolanma şeklini değiştirmek için yeterli olmaz. FDA onaylı Cellfina, bağ dokusunda değişim yaratan etkili bir yöntem. Dermatolog Paul Jarrod Frank'in daha az agresif bir yöntem olarak önerisi ise BTL Unison. Ciltte sıkılaşma sağlamak için radyofrekans dalgaları kullanan ve sadece 20 dakika süren bu işlemle dört seans sonunda arzu edilen sonuç elde edilebiliyor. Bir başka çözüm de bağ dokularına enjekte edilen enzim bazlı ilaçlar ama bu uygulamanın klinik çalışmaları halen devam ediyor.

SIKILAŞTIRICI DESTEK
İnceltici kremler arasında öne çıkan Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert, içeriğindeki ayva ağacı yaprağı ve kafein ile vücutta sıkılaşma sağlıyor.

VÜCUT YAĞI
1972 yılından beri, ambalajı değişse de ürün içeriğini hiç değiştirmeyen Bio-Oil, bitkisel özler, A ve E vitaminleriyle vücuttaki çatlakları hedef alıyor.

NEMLENDİRİCİ
Clé de Peau Beauté Crème Pour Le Corps vücut kremi gül suyu ve Japon incisi gibi lüks içerikleriyle cildi şımartmak için harika bir seçim.