Saç bakımında en iyiler
GÜZELLİK

Saç bakımında en iyiler

Gür, parlak ve sağlıklı saçlar gençliği simgeler. Onarıcı ürünler, yıllar boyu dayanıklılığını koruyan, canlı ve hacimli saçlar için olmazsa olmazlardan.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2019

İNCELEN SAÇ TELLERİNE KARŞI ÖNLEM
EVDE: Saç stilistleri, saç köklerini besleyen ve saçları besleyerek uzatan gıda takviyeleri önerirken, bazı uzmanlar daha bütünsel bir yaklaşımla anti-anflamatuar beslenme yöntemini tavsiye ediyorlar. Bu beslenme şekli, işlenmiş gıdaları saf dışı bırakırken, yağlı balıklar gibi antioksidan yönden zengin gıdaları kapsıyor.

DOKTOR OFİSİNDE: Dermatolog Doris Day'e göre PRP (kök hücre yöntemi) uygulaması saç incelmelerine karşı mucize bir çözüm. 30 dakika gibi bir sürede doktorunuz tarafından alınan kandan ayrıştırılan kök hücre saç derinize enjekte ediliyor. İşlem sonrası saç kökleri canlanarak gençleşiyor ve saçın uzama hızında artış görülüyor. Bir ay ara verilerek dört defa uygulanan bu yöntem için her dört ayda bir enjeksiyonun tekrar edilmesi öneriliyor.

ŞAMPUAN
Kérastase Résistance Bain Thérapiste şampuan, sahip olduğu jel doku sayesinde saçları yıkama aşamasında yıpratmadan temizliyor. İçeriğindeki amino asitler dökülmeye karşı önlem oluştururken, buğday proteini saç uçlarını pürüzsüzleştiriyor.

KREM
Virtue Recovery saç kremi, formülündeki keratin ile saçın özünde var olan keratin proteinine destek sağlıyor ve hasarlı saç tellerini onarmayı hedefliyor.

MASKE
Bazı saç maskeleri, saç kremlerinin yoğunlaştırılmış versiyonları gibidir. Shea ve argan yağı, protein ve vitaminlere sahip Moroccanoil Restorative saç maskesi ise saçlara sıradışı bir esneklik ve parlaklık kazandırması sebebiyle birçok maskeden ayrışmayı başarıyor.