Düğün için parfüm seçimi
GÜZELLİK

Düğün için parfüm seçimi

Hafif ve ferah floral notalar içeren parfümler, düğün gününün favori tamamlayıcıları.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2019

Pelin Hasçalık

Roja Parfums'un kurucusu Roja Dove'a göre düğün günü için yapılan parfüm seçimi, giyilen gelinlikle aynı önemi taşıyor: "Parfümünüz, insanların düğün bittikten çok sonra dahi hatırlayacakları bir koku olarak hafızalarda yer eder. Bu özel gün için genellikle ya her zaman severek kullandığınız parfümü tercih edersiniz ya da daha önce hiç denemediğiniz, size ileride sadece o günü anımsatacak yeni bir parfüm seçersiniz. Çiçeksi notalar barındıran parfümler düğün günüyle özdeşleştirilir çünkü çiçekler o günün vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu tip notalar, oyuncu, canlı ve hafif tatlı olmaları sebebiyle her güne rahatlıkla adapte edilebilir.

Kendinizi en rahat hissedeceğiniz parfümü taşıyacağınız o gün kesinlikle en sevdiğiniz, ruhunuzla bütünleşen kokuya karar vermelisiniz. Benim önerdiğim parfümler: Yasemini turunçgille buluşturan Penhaligon's Luna, okyanus tazeliğini gül ve şakayıkla harmanlayan Floris Sirena ve yasemin notasını harika şekilde dengeleyen Atelier Cologne Jasmin Angélique. Ben gelinlere özel bir parfüm tasarlamayı düşünmedim çünkü yarattığım kokular çok farklı ve güçlü karakterlere sahip. Fakat kadınların baştan çıkarıcı, güvenli ve cazibeli hissetmelerini sağlayan Roja Parfums Elixir'in bu güne çok uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Koku sadece burnumuzla değil, beynimizle de hissettiğimiz bir olgu ve hormonlar üzerinde de etkili; karşınızdaki kişiye duyduğunuz çekimi artırma gücüne sahip. Aşkınızı kutlayacağınız bu büyük günde, parfümünüzle eşinizi ve davetlileri büyüleyebilirsiniz."


Parfums de Marly Cassili/Beymen, 1.725 TL - Atelier Cologne Jasmin Angélique - Roja Parfums Elixir/Beymen, 1.913 TL


Penhaligon's Luna - Amouage Imitation/ Beymen, 2.520 TL