Nicole Kidman'ın güzellik sırrı
GÜZELLİK

Nicole Kidman'ın güzellik sırrı

51 yaşındaki yıldız Nicole Kidman, saç ve makyaj konusunda rahat ama SPF kullanımında kuralcı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2019

CİLT BAKIMI

"Yüz maskeleri ve peeling uygulamaları cilt bakımında ciddi bir fark yaratıyor."
Temizlik: "Her akşam makyajımı temizlemem gerektiğini biliyorum fakat tüm gün çalıştıktan sonra bazen bu işlemi makyaj temizleyici mendiller ile hızlıca yapıyorum. Seyahat ederken de güvenlikten rahat geçebilmek için yine bu mendilleri yanıma alıyorum."

Güneş koruyucu: "Açık tenli biri olarak, çocukluğumdan beri güneş koruyucu kullanmak en büyük alışkanlığım. Her sabah cildime Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen Broad Spectrum SPF 100+ uyguluyorum."

Antiaging krem: "Geceleri retinol kullanıyorum. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair hem her yerde bulunabildiği hem de işe yaradığı için vazgeçilmezim."


Güzellik ikonu; Catherine Deneuve

MAKYAJ & SAÇ
"Güzellik ikonlarım, zamansız güzelliğe sahip Catherine Deneuve ve Grace Kelly."

Kirpikler: "Kaş ve kirpiklerimi boyatıyorum. Kirpiklerim düz ve uzun olduğu için kıvırıcı kullanmak zorundayım."

Dudaklar: "Çantamda her zaman dudak parlatıcısı taşırım. Parlatıcı sürüp, kirpiklerimi kıvırmak gündüz makyajım için (en azından çocukları okula bırakırken) yeterli."

Kuaför: "Saçlarım yapılırken koltukta en fazla 30 dakika geçirmek isterim. Sadece saç diplerimi boyatır, hemen oradan ayrılırım."

Saçlar: "Doğal saçım kıvırcık yapıda. Eğer tatildeysem şekillendirmeden kuruması sorun olmaz. Saçlarımın kabarmaması için tercihim ise Kérastase Discipline Oléo-Curl ve Moroccanoil Hydrating Styling krem."


Kérastase Discipline Oléo-Curl saç kremi - Moroccanoil Hydrating Styling krem

WELLNESS

"Ruhuma en yakın bulduğum hayvan, enerjik ve oyuncu olması sebebiyle su samuru."

Koşu stili: "Maraton koşucusu bir baba ve triatlon sporcusu bir kız kardeş ile büyüdüm. Onlar gibi sporcu olmasam da açık havada, düşük tempoda koşmayı severim. Koşu bana enerji ve olumlu hisler yüklüyor."

Yüksek enerjili egzersiz: "Spinning dersleri benim için gündüzleri gece kulübüne gitmek gibi; karanlıkta, harika bir müzik eşliğinde güne tempoyu artıran bir şekilde başlamak..."

Kahvaltı: "Bir kase dolusu pirinç patlağı, yaban mersini, ahududu ve badem sütü karışımı."

Sabah içeceği: "Güne matcha çayı içerek başlarım ve kahve ile devam ederim"

PARFÜM & VÜCUT BAKIMI

"Kokulu aromaterapi yağları her zaman favorim, özelliklede misk ve amber."

İmza kokusu: "Farklı yağları karıştırarak kendi sevdiğim kokuyu tasarlarım fakat formülünü mutlaka gizli tutarım. Oynadığım her rol için farklı bir koku hazırlarım. Örneğin Big Little Lies'daki karakterim için maviyi anımsatan bir koku
yaratmıştım."

İyileştirici eller: "18 yaşındayken, annem meme kanseri olduğu zaman masaj yapmayı öğrendim ve lisans aldım. Masaj yapmak, ona yanında olduğumu hissettirme şeklimdi."