Gözenek sıkılaştırıcı 3 maske önerisi
GÜZELLİK

Gözenek sıkılaştırıcı 3 maske önerisi

Geniş gözenekler kadınların korkulu rüyası… Genişlemiş gözeneklere gerekli bakımlar yapıp sıkılaştırılmayınca siyah nokta, yağ bezesi, akne gibi pek çok cilt sorunlarıyla karşılaşma olasılığı yüksektir. Sizler için kolayca hazırlayabileceğiniz gözenek sık

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2019

Gözenekleri düzenli olarak temizlemek ve sıkılaştırmak her gün yapılması gereken önemli bir cilt bakımıdır. Genişlemiş gözenekler yüz güzelliğinize gölge düşürür. İçeriği temiz toniği her gün gözeneklerinize uygulamalısınız.

Salatalık maskesi

Gül suyu ile salatalı suyunu karıştırarak problemli bölgeye sürün. Yaklaşık 20 dakika sonra yıkayabilirsiniz. Düzenli olarak uygulayacağınız bu maske ile farkı kendiniz de göreceksiniz. Gözenekleriniz sıkılaşacaktır.



Yumurta maskesi

Limon suyu ile karıştıracağınız yumurta akını gözenekli bölgeye uygulayın. 10 dakika sonra soyabilir ve ılık suyla temizleyebilirsiniz. Gözenek sıkılaştırıcı özelliği bulunan bu maskeyi düzenli uygulamanız istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.



Şeker maskesi

Diğer bir gözenek sıkılaştırıcı maske ise toz şeker, zeytinyağı ve limon suyuyla yapılandır. Bu karışımı gözenekli bölgeye uygulayarak 10 dakika bekletin ve ardından soğuk suyla durulayın. Düzenli olarak tekrarlayın.