Zamansız bir koku: Gucci Memoire D'une Odeur
GÜZELLİK

Zamansız bir koku: Gucci Memoire D'une Odeur

Yeni bir Gucci hikayesi için koku, hatıraların gücünün kaşifi oluyor, onları geçmişten geri getiriyor ve bugünde yaşamalarını sağlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Eylül 2019

Her şey kokulara olan tutkumdan ileri geliyor: hafızam esasen koku hafızası, bu nedenle benim için koku alma duyum benim hafızamdır. İçimde derinlerde bir yerde düşündüm ki, parfüm sizi gözleriniz kapalıyken bile zamanda ve mekanda belli bir ana götürebilir. Gucci Mémoire d'une Odeur üzerinde çalışmaya başladığımızda kolayca tanımlanamayacak bir kokunun hatırasını hayal etmeye çalıştım: olabildiğince bir anıyı anımsatan melez bir koku." Alessandro Michele.

Koku, bilinçaltımızda yaşanmış anların küçük parçalarına bağlıdır ve onları tüketen neşe, yoğun aşk veya kahredici üzüntü duygularıyla renklendirir. Koku, size bir anınızı tekrardan hediye edebilir ve böylece geçmişteki bir tecrübe o anda yeniden canlanabilir.

Yeni bir Gucci hikayesi için koku, hatıraların gücünün kaşifi oluyor, onları geçmişten geri getiriyor ve bugünde yaşamalarını sağlıyor. Kronolojik zamanda ileri ve geri atlayarak, geçmiş benzersiz bir köprü ile geleceğe direk bağlanıyor. Yeni bir evrensel Gucci kokusu sunuyor. Zamana ve cinsiyete bağlanmamış bir parfüm. Gucci Mémoire d'une Odeur'u sunuyor.

Gucci Mémoire d'une Odeur'un roma papatyası, yumuşaklık için hint mercan yasemin yapraklarıyla, derinlik için kıymetli misklerle ve sıcaklık içeren asil odunlarla, berrak sandal ağacı ve derin köklü güçlü bir ağaç olan sedirin hafif alt kokusu, ve karşı konulmaz vanilya notaları ile birleştirildi.

"Geçmişten gelen ambalajı, 90lı yılların başındaki eski bir Gucci parfüm şişesinden ilham alındı. Şişenin şeklinin aşırı feminen veya maskülen olmasını istemedim çünkü parfüm gayet kadınlar için veya gayet erkekler için olabilir." Alessandro Michele.