Charlize Theron'un 6 güzellik adımı!
GÜZELLİK

Charlize Theron'un 6 güzellik adımı!

44 yaşındaki Charlize Theron'un 6 güzellik adımını yakından takip ediyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Şubat 2020

Oyuncu Charlize Theron 44 yaşında ve cildi tartışmasız hiç bu kadar iyi görünmemişti. Bu ödül sezonunu Bombshell'deki Megyn Kelly rolüyle Akademi Ödülü adayı olarak kırmızı halıları fethettiğinde, parıltılı, pürüzsüz ve görünüşte kusursuzdu.

Elbette, Theron cilt bakımı rutini üzerinde çok çalışıyor. İşte tam da bu taze yüzlü görünümü korumak için yaptığı 6 şey:

1- Asla güneş kremini atlamıyor

Oyuncu Harper's Bazaar'a , iki çocuğunu okula hazır hale getirmek için "gerçekten erken" uyandığını söylüyor; "Uyandığımda yüzümü yıkayıp güneş kremini sürüyorum"

2- Nemlendirici konusu oldukça önemli

Geceleri, "Serum, göz kremi ve gerçekten iyi bir nemlendirici kullanıyorum." Yeni şeyler deniyor ama Creme de la Mer gibi klasikleri kullanması da seviyor.

3- Geceleri cildine öncelik veriyor

"Geceleri cildime gerçekten bakmayı öğrendim, bu yüzden sabahları genellikle sadece sıcak bir bezle silip, dişlerimi fırçalayıp güneş kremi sürüyorum"

4- Düzenli cilt bakımı

Theron'a göre, en sevdiği yüz bakımı Los Angeles'taki Mila Moursi'de. "Her üç haftada bir, yüz bakımı yaptırıyorum" dedi.

5- Yediklerine dikkat ediyor

Cilt bakımı içten dışa doğru başlar, bu yüzden Theron diyetine odaklanıyor. "Bitki bazlı çiğ gıdalar" tercih ediyor.

6- Yaşlanma sorun değil

"Yüzümü gerçekten sevdiğim ve ağzımın veya gözlerimin etrafındaki kırışıklıklar ile ilgili hiçbir sorunum olmadığı günler var. Sonra kendime 'Aman Tanrım, belki de yüz germe zamanı' dediğim günler de var. Bu, yaşlanmak istemediğim anlamına gelmez. Normal ve sürecin bir parçası olduğunu ne kadar çok anlayabilirsek, baskıyı o kadar azaltırız."