Julia Roberts'ın güzellik sırrı
GÜZELLİK

Julia Roberts'ın güzellik sırrı

52 yaşındaki yıldız oyuncu Julia Roberts'ın güzellik adımlarını takip ediyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Şubat 2020

Julia Roberts 80'li yılların sonlarından beri eğlence endüstrisinde ve açıkçası, o zamandan beri kusursuz görünüyor. Onun tüm ikonik rolleri boyunca o parlak ciltle yaş alması için tam olarak ne yaptığını merak ettiriyor. Lancôme büyükelçisi, ürünlerine olan sevgisi hakkında konuştu ve gençlik tenine ulaşmak için birkaç ipucu daha var.

1- Güneş kremini asla atlamaz

Julia'nın Instagram, onun ve çocuklarının açık hava fotoğraflarıyla dolu. Ancak Roberts, 'Açık havada olmayı seven üç çocuğu olan sorumlu bir ebeveyn olarak tamamen iyi bir güneş kremi kullanıyorum' dedi. Shade'nin SPF 30'unu daha aktif günler için seçiyor çünkü 'ne kadar terli veya suda ne kadar zaman geçirirsek geçirelim! Büyüleyici.'

2- Her zaman temiz bir yüzle yatağa gidiyor

Roberts yatmadan önce makyajını çıkarmaya inanan biri. Lancome'un Bi-Facil Çift Etkili Göz Makyajı Temizleyici uzun zamandır favorisi. "Geceleri göz makyajınızı birçok kez çıkarıyorsunuz ama ertesi sabah uyandığınızda makyaj yapmış gibi görünüyorsunuz! Bundan kurtulmak için." Uzun zamandır Lancôme büyükelçisi olarak, bunu cilt bakım rutininde görmek kesinlikle şaşırtıcı değil.

3- Hidrasyonu unutmuyor

Üç çocuk annesi yıldız, hidrasyon odaklı bir cilt bakımı tercih ediyor. Sadece cildi için değil elleri ve ayaklarına da uyguluyor. Absolute Hand kullandığını açıklayan Julia Robert, "Tereyağı gibi — çok nemlendirici ve onarıcı" diyor. Ayrıca kullandığı bildirilen diğer doğal çözüm ise yüzünde ve saçında sızma zeytinyağı. Biraz ılık su ile sızma zeytinyağı karışımı oluşturduğunu ve yaklaşık yarım saat boyunca maske gibi uyguladığını belirtiyor.

4- Rutinini minimumda tutuyor

"Normal bir günde, sadece dişlerimi fırçalayacağım, yüzümü yıkayacağım ve güneş kremi uygulayacağım. Ben meşgul bir anneyim ve bazen sadece çocuklarıma güneş kremi veriyorum ve dışarı çıkıp burnumu yakıyorum. Bu yüzden kendime bakmak için daha güçlü bir çaba gösterdim."

5- Yediklerine dikkat ediyor

Diyetin cilt bakımına katkıda bulunduğu bir sır değildir ve Julia bunu biliyor. "Kesinlikle özenle yemeye çalışıyoruz. Çocuklarıma her zaman söylediğim gibi, iyi hissetmek için iyi şeyler yemelisin."