Kanye West kozmetik sektörüne girdi
GÜZELLİK

Kanye West kozmetik sektörüne girdi

Kanye West, şimdi de markasının bir uzantısı olarak Yeezy Beauty ile kozmetik sektörüne adım atıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2020

Görünüşe göre Kardashian ve Jenner güzellik imparatorlukları Kanye West'in yardımıyla daha da büyüyecek. Yeezy markasıyla ilginç tasarımlara imza atan Kanye West, Yeezy Beauty adı altında yakında makyaj ürünleri ve parfümleri piyasaya çıkaracak.

Dünyaca ünlü evli çift Kim Kardashian ve Kanye West birbirine rakip oluyor. Eşi Kim gibi kozmetik sektörüne girmeye hazırlanan West, Yeezy giyim markasının bir uzantısı olarak kuracağı yeni kozmetik markasında makyaj malzemeleri, kirpikler, yüz maskeleri, ojeler, nemlendiriciler, banyo jelleri, diş macunu, vücut yağları, saç bakım ürünleri, deodorantlar ve parfümler satacak. Kozmetik markasının ne zaman piyasada olacağı ise henüz bilinmiyor.

Forbes geçtiğimiz günlerde satılan spor ayakkabıları ve Adidas ile moda ortaklığı sayesinde West'in bu yıl milyarder statüsüne ulaştığını duyurdu.

West'in Yeezy güzellik serisi başlarsa, ailenin büyüyen güzellik işinin bir parçası olarak eşinin KKW Güzellik ve KKW Fragrance markalarının yanı sıra Kylie Jenner'ın Kylie Cosmetics ve Kylie Skin'e de katılacak.