Valmont'un parıldayan yıldızları
GÜZELLİK

Valmont'un parıldayan yıldızları

Valmont’un parıldayan yıldızları birkaç nesildir güzelliği yüceltiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Haziran 2020

Bu kozmetik mücevherler, kanıtlanmış etkinliğiyle takdir gören bir faydalar yelpazesiyle cildinizi güzelleştirir:

Prime RENEWING PACK cildinizi göz açıp kapayana kadar pürüzsüz hale getirir ve ışıldamasını sağlar,

DetO2X Krem cildi temizler ve oksijen verir,

REGENARATING MASK yatıştırır, yumuşatır ve yeniler,

TIME MASTER INTENSIVE PROGRAM gençlik parıltısını canlandırır.

Valmont sihirinin Yaratıcısı Sophie Vann Guillon tarafından tasarlanan ve geliştirilen bir duyusal zevk yolculuğu.

PRIME RENEWING PACK

Valmont markasıyla aynı zamanda doğan bu kozmetik efsanesi, başarısını basit bir tarife borçludur: anında ve görünür IŞILTI.
Hedeflenen aktif içerikler bakımından zengin olan formül, uygulama yöntemine bağlı olarak farklı sonuçlarla cildi radikal bir şekilde güzelleştirir:
- Zaman zaman yapılan beş dakikalık bir bakım olarak dengeleyici bir etkisi vardır.
- 20 dakikalık güzellik artırıcı olarak cildi yatıştırır, yumuşatır ve rahatlatır. Peki, sırrı nedir? Sudaki ağırlığının 10.000 katını tutabilen bir molekül olan Üçlü DNA'nın yoğun nemi.
- Günlük kreminizin altında günlük bir serum gibi cilt yaşlanmasına karşı savaşır. Peptid+ Kokteyli, Üçlü DNA ve Lipozomlu RNA ile bir arada, mikrodolaşımı hızlandırır, hücre aktivitesini canlandırır ve kırışıklıkların derinliğini ve hacmini azaltır.

UYGULAMA
Günlük, anında dengeleyici bakım olarak: Sabahları ince bir tabaka uygulayın. 3 ila 5 dakika bekletin, ardından fazla kremi yumuşak, nemli bir bezle silin.
Günlük, rutin bakım: Sabah küçük bir miktar uygulayın ve dairesel hareketler ile sürün. Bakım kremi ile devam edin.
Zaman zaman, çabucak görünümü değiştirmek için: Kalın bir tabaka uygulayın. 20 dakika bekletin. Cilde masaj yapın ve sonra fazla ürünü yumuşak, nemli bir bezle silin.

DETO2X KREM

Doğa hayatımızın her alanını kontrol eder ve DetO2x Krem, kozmetik ürünleri ve kadınların kendileri arasındaki bağı somutlaştırır. İçinde bulunan minicik oksijen kabarcıkları erir ve cildin farklı katmanlarına karışarak hücrelere hava ve yenilenmiş canlılık sağlar.

DetO2x Krem: Kozmetik mutluluğunun kabarcıkları! Kompleks, her türlü kirliliği ciltten temizlerken, İsviçre elmasının kök hücreleri, kalıcı olarak oksidasyonu önler. Serbest kalan ve yeni keşfedilen enerji ile dolan cilt, görünür bir şekilde yeniden dolgunlaşır ve sağlıklı bir ışıltı ile parlar.
Peki, sırrı nedir? Lezzetli bir çırpılmış krema dokusu! Kendini yenileyen kabarcıklar, cilt için tam bir zevk olan ve her sabah ince bir fırçayla uygulanacak canlı bir köpük oluşturur.
Hepsi cildiniz için.

UYGULAMA
Her sabah, ince bir fırça yardımı ile yüzeydeki köpüğü, aşırı masaj yapmadan hafif dokunuşlarla yüzünüze uygulayın. Kapsamlı bir oksijen programı için, gece Prime Regenera I'i uygulayın.

REJENERATING MASK TREATMENT

Taze, canlı ciltler için 30 dakika. Eşsiz lifting ve toparlama maskesi! İsviçre tıbbi yeniliklerinden doğan bu hepsi bir arada kollajen maske, yoğun bir yumuşatıcı, yatıştırıcı ve nemlendirici etki sağlar.

25 yılı aşkın süredir Valmont mükemmelliğinin elçisi olan bu kolajen maske bakımı 5 paketlik kür bakım olarak sunulur ve tamamlayıcı gençleştirici etki sunar:
- Kırışıklıkları ve ince çizgileri yumuşatır;
- Yoğun nemlenme sağlar;
- Dokuları canlandırır;
- Cildi yatıştırır.
Görünür şekilde yenilenmiş cilt daha sıkı, daha esnek ve canlı görünür. Kırışıklıklar ve ince çizgiler yumuşatılır, parlaklık sağlanır.
Görünür ve kalıcı etkinlik için tam Valmont dokunuşu.

UYGULAMA
Swiss Glacial Spring Water'ı (İsviçre Buzul Kaynak Suyu) temiz yüze püskürtün. Maskeyi kalıptan çıkarın. Gözlerin etrafında ayarlayın ve ardından yüzün kenarlarını örtmek için hafifçe gerin. Hava kabarcıklarını giderin. En az 30 dakika bırakın. Maskeyi çıkardıktan sonra, BAKIM SONRASI KOLAJEN şişesini uygulayın.

TIME MASTER YOĞUN BAKIM PROGRAM

Hücrelerin kalbine sunulan gençliğin sırları. Zamanın etkilerini tersine çevirmek için 28 gün. %26 yaşlanma ve kırışıklık karşıtı aktif içerikler… nano emülsiyonla formüle edilmiştir. Eşsiz etkinlik.

Valmont roketi! Süpersonik bir uzay gemisi gibi tasarlanan bu hücresel tedavi, gençliğin dört temel vektörünü benzersiz bir formülde bir araya getirerek, cildin her katmanına uygun içerikleri gönderir.
- Optimum nemlenme için hyalüronik asit;
- Hücresel enerjiyi yoğunlaştırmak için liposomlu DNA ve RNA;
- Sıkılaştırıcı, kırışıklık karşıtı bir etki için elastin canlandırıcı ve Peptide+ Kokteyli;
- Yeni ortaya çıkan ışıltı ile uyumlu cilt parlaklığı.
Dağılımı hızlandırmak için nano emülsiyonla formüle edilmiş modern bir teknik başarı: kısa sürede nüfuz eden yumuşak ve ipeksi bir doku. Tonlanmış, canlanmış ve yenilenmiş cilt yeniden doğar ve gençlik enerjisiyle parlar.

UYGULAMA
Sabah ve gece serumu yerine yüz ve boyuna beş kez pompalayın. Ürünü iki elinize sürün ve yüzün ortasından başlayarak kenarlara ve yukarı doğru hareketlerle uygulayın. Cildinizin ihtiyaçlarına uygun bir krem ile devam edin.