Head&Shoulders’tan ezber bozan saç bakım deneyimi!
GÜZELLİK

Head&Shoulders’tan ezber bozan saç bakım deneyimi!

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, yeni Supreme Serisi ile kadınların saç bakım rutininde yeni bir dönem başlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Temmuz 2020

Argan yağı ve Micellar suyu ile zenginleştirilen Arındırıcı ve Besleyici seride şampuan ve saç kreminin yanı sıra şampuandan önce kullanılmak üzere Micellar Temizleyici de yer alıyor. Yeni Supreme Arındıcı ve Besleyici serisi, nazikçe temizlenmiş, beslenmiş sağlıklı saç ve saç derisi ile özgüven tazeliyor.

Saç bakımında yeni bir deneyim "Micellar Temizleyici"
Saç ve saç derisi bakımı konusunda 70 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Head&Shoulders, kaşıntı, kuruluk, kepek gibi saç derisi ile ilgili tüm sorunlara yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Head&Shoulders'ın gerçekleştirdiği araştırmaya göre; kadınların üçte biri saçlarını her yıkamada iki kez şampuanlıyor çünkü tek yıkamada saçın yeterince temizlendiğini düşünmüyor. Bu veriden yola çıkan Head&Shoulders gün boyu saç ve saç derisinde biriken kirleri etkili biçimde temizlemek, şampuanın daha iyi nüfuz etmesi için saç derisini şampuana hazırlamak ve derinlemesine arındırmak için şampuan öncesi Micellar Temizleyiciyi geliştirdi. Silikon içermeyen ve kokusuz formülü ile Micellar Temizleyici saç ve saç derisini kirden ve yağdan arındırıyor.

Yeni Supreme ile derinlemesine temizliğin 3 adımı;
1. Adım, silikon içermeyen Micellar Temizleyici ile saç derisini arındırıyor, şampuanın daha iyi nüfuz etmesi için saç derisini hazırlıyor.
2. Adım, Kepekten arınmış** saçları Argan yağı içeren şampuan ile kökten uca beslenirken derinlemesine nemlendiriyor.
3. Adım ise, Argan yağı ile zenginleştirilen saç bakım kremi yıpranmış saç tellerine bakım yaparak nemlendirici etkisiyle saçların kolayca taranmasını ve parlaklığını geri kazanmasını sağlıyor.

Saç derisinin de cildin bir parçası olduğunu göz önünde bulundurarak tıpkı cilt gibi saç derisinin de ihtiyaç duyduğu bakımı yapmak gerekiyor. Güzel ve yumuşak saçların sırrının temiz bir saç derisi olmasından yola çıkan Head&Shoulders'ın yeni Supreme serisi ile saç derisi bakımını üç adımda tamamlıyor. Dünyanın en çok takip edilen dergileri arasında bulunan Cosmopolitan'ın güzellik editörleri, kusursuz saç derisi bakımı sunan Head&Shoulders Supreme Arındıcı ve Besleyici serisini "2019 Cilt Bakım Ödülü"ne layık gördü.