Hipp Babysnaft güneş ürünleri cildinizi koruyun
GÜZELLİK

Hipp Babysnaft güneş ürünleri cildinizi koruyun

HİPP Babysanft Yüz için Güneş Kremi, içeriğindeki özel filtreler sayesinde cildinizi korurken, organik badem yağı sayesinde cildinizi nemlendiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2020

''Yok konsepti" ile hazırlanan HiPP Babysanft Yüz için Güneş Kremi alerji yaratabilecek veya cilde zarar verebilecek hiçbir madde bulunmaz. İçeriğindeki malzemeler "mümkün olduğunca az, gerektiği kadar çok" felsefesine göre formülize edilmiştir.

Oktokrilen, nanopartikül, paraben, PEG (Poli Etilen glikol) mineral yağ, esansiyel yağ, parfüm içermez.

HiPP Babysanft Yüz için Güneş Kremi , cilde rahat bir şekilde sürülür, beyaz tabaka bırakmaz, cilt tarafından kolay tolere edilir. Ultra hassas olup, suya dayanıklıdır.

HiPP Babysanft Yüz için Güneş Kremi Güneş Kremleri, organik badem özü içerir. Organik badem özü, kontrollü organik olarak elde edilen olgun bademlerden sağlanmaktadır ve içeriğinden dolayı en yüksek kaliteye sahip cilt bakım ürünlerinden birisidir. Cildin yenilenmesinde ve korunmasında özellikle yararlı olan doymamış yağ asitleri açısından oldukça zengindir. Organik badem özü özellikle hassas ve kuru ciltler tarafından iyi tolere edilir ve bebek cilt bakımında tercih sebebidir.