JLo Beauty Geliyor
GÜZELLİK

JLo Beauty Geliyor

Jennifer Lopez ışıltısına kavuşmaya az kaldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2020

Pek çok ünlü, kendine özgü güzelliklerinden söz ettirirken, çok azı Jennifer Lopez'in parlak bronz tenine ve diğer adıyla 'JLo Glow' 'a rakip olabiliyor. 1990'ların sonunda ilk single'ını çıkardığından beri yıldızın ışıltılı tenine imreniyoruz ve şimdi 51 yaşında ve hala küresel çapta hayranlıkla onu takipteyiz.

Bu yüzden, nihayet bu haftanın başlarında kendi güzellik markasının lansmanını yapan Lopez (uzun süredir söylentiler olan, ancak hakkında hiç açıklama yapılmamış bir lansman), dikkatleri kendine topladı.

Lopez'in adını taşıyan markası, 2018'de Inglot ile işbirliğine dayalı bir makyaj serisini başlatan bir girişim. Lopez'in güneş parıltısı yaşatan seti parlak pudralar, ışığı yansıtan dudak parlatıcıları ve metalik göz renkleri yelpazesinden oluşuyor.

Sunset glow... #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Aug 23, 2020 at 5:49pm PDT

Önümüzdeki lansman hakkında şu anda çok az şey biliyoruz ve muhtemelen Jlo Beauty olarak isimlendirilmiş setin, bize bu ünlü ışıltıyı nihayet yeniden yaratma şansı vereceğini umuyoruz. Aydınlatıcılar, cilt mükemmelleştiriciler ve bronzlaştırıcı pudralar mükemmel bir başlangıç noktası olabilir ancak daha fazlası için de sabırsızlanıyoruz.