Modern Güzelliğin Simgesi Hailey Bieber Kaşlarının Sırrı
GÜZELLİK

Modern Güzelliğin Simgesi Hailey Bieber Kaşlarının Sırrı

Yeni bir numara olmasa da gerçekten etkili mi?

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Eylül 2020

Hailey Bieber, tamamen modern güzelliğin simgesi olabilir, ancak en iyi numaraları ve güzellik konusundaki püf noktalarından bazıları hala eski moda.

Birçok ismin, kendilerini şımartmaktan mutlu oldukları yüksek teknoloji tedavileri veya aşırı güzellik ritüellerinin olduğu yerde, Bieber nazik ve doğal güzellikle eşanlamlı hale geliyor. Hadi kabul edin, hepimiz tarafından cildi oldukça cezbedici. Bareminerals elçisi bize bir şişe yağdan biraz daha fazlasını ve biraz sabır gerektiren, uzun süredir sevilen bir güzellik hilesini hatırlattı. Ne ekstra bir birikime ne de yatırım gerektiren cilt bakım randevularına gerek olmadığını da gösterdi.

Elle US'ye konuşan yıldız, doğal gür kaşlarının hint yağı uygulamasına borçlu olduğunu açıkladı: hepimizin geri dönmekten çok mutlu olacağı, bilinen bir güzellik hilesi.

A few more from @elleusa by @zoeygrossman ❣️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on Feb 17, 2020 at 11:04am PST

Hailey Bieber, tamamen modern güzelliğin simgesi olabilir, ancak en iyi numaraları ve güzellik konusundaki püf noktalarından bazıları eski moda. Birçok ismin, kendilerini şımartmaktan mutlu oldukları yüksek teknoloji tedavileri veya aşırı güzellik ritüellerinin olduğu yerde, Bieber nazik ve doğal güzellikle eşanlamlı hale geliyor. Hadi kabul edin, hepimiz tarafından cildi oldukça cezbedici. Bu hafta, Bareminerals elçisi bize bir şişe yağdan biraz daha fazlasını ve biraz sabır gerektiren, uzun süredir sevilen bir güzellik hilesini hatırlattı. Ne ekstra bir birikime ne de yatırım gerektiren cilt bakım randevularına gerek olmadığını da gösterdi. Elle US'ye konuşan yıldız, doğal gür kaşlarının hint yağı uygulamasına borçlu olduğunu açıkladı: hepimizin geri dönmekten çok mutlu olacağı, bilinen bir güzellik hilesi. "Gençken kaşlarımı gerçekten çok alırdım. İnce bir kaşın en iyisi olduğunu düşündüğüm o yaşlardan geçtim "dedi ve bize geçmişte kendi kaş şekillendirme pişmanlıklarımızı hatırlatarak. "Bu yüzden bunu yaşadıktan sonra, kalınlaşmalarına ve gerçekten bir şekle sahip olmamalarına izin verdim. Geri döndüklerinde, onları yavaş yavaş şekillendirmeye başladım. Hint yağının büyümelerine yardımcı olduğunu düşünüyorum. Yeniden büyümelerini sağlamaya çalışırken kaşlarıma her gece hint yağı sürüyorum.''

"Gençken kaşlarımı gerçekten çok alırdım. İnce bir kaşın en iyisi olduğunu düşündüğüm o yaşlardan geçtim "dedi ve bize geçmişte kendi kaş şekillendirme pişmanlıklarımızı hatırlatarak. "Bu yüzden bunu yaşadıktan sonra, kalınlaşmalarına ve gerçekten bir şekle sahip olmamalarına izin verdim. Geri döndüklerinde, onları yavaş yavaş şekillendirmeye başladım. Hint yağının büyümelerine yardımcı olduğunu düşünüyorum. Yeniden büyümelerini sağlamaya çalışırken kaşlarıma her gece hint yağı sürüyorum.''