Bahar 2021 Podyumlarından En İyi Tırnak Fikirleri
GÜZELLİK

Bahar 2021 Podyumlarından En İyi Tırnak Fikirleri

Moda haftaları bu yıl dijitalleşmiş olabilir, ancak bu ilham verici saç, tırnak ve makyaj görünümlerinde eksiklik olduğu anlamına gelmez. Küçük şeylere daha fazla ilgi gösterilmesi ve dünyanın dört bir yanındaki ekranlardan daha fazla gözün takipte olması

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Eylül 2020

Fotoğraf: Spruce Nail Shop

Bubblegum Pink: Pembe!

Kendinizi renkli olmaya hazırlayın. Ciklet pembesi Fendi, Christian Cowan ve Tom Ford'un tırnaklarında belirdi. Tom Ford'un izinden gitmeyi tercih edeceksek, manikürünüzü çantanızla tamamlayın!

Comfortable can be luxe too. #TOMFORD #TOMFORDSS21

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Sep 16, 2020 at 4:54pm PDT

Doğal Nudelar

Manikürcü Deborah Lippmann, "Son zamanlarda Jason Wu defilesinde yaptığım tırnaklar çok temiz, şık ve çıplaktı. Bu muhtemelen 2021'e taşınacak zamansız bir trend," diyor. Lippmann'ın tarzıyla tırnağınızın doğal tonlarını keşfedin. Daha kalın bir tırnak şeklini dengelemek için basit bir çıplak renk kullanılabilir. Lippmann, "Kadınsı ve zamansız olan bademleri pek çok mevsim kullanıyoruz, ancak gücümüzü ortaya çıkarma zamanı" diye devam ediyor. "Ben daha güçlü bir tırnak şeklinin, örneğin yuvarlatılmış kenarlarıyla kare ya da bir çivi gibi sivrilmiş tırnakların 2021 ilkbaharında popüler olacağını tahmin ediyorum."

Sıcak Pasteller

Çıplak tırnaklara ekstra pembe bir ton da dahil olursa şaşırmayın. Veya sarı, hatta yumuşak yeşil. Lippmann, "Daha iyi bir gelecek dilediğimiz için, iyimserlik daha iyi günler ümidiyle güçlü kalıyor. Yumuşak ve dekoratif renkler, rahatlık arayışımıza hitap eden rahat pastel renkler, çekici görünen tonlar arayarak bunu karşılıyoruz" diyor Lippmann.

Swooning over this mani French by Andrea @andrea_nailedit

A post shared by Spruce Nail Shop (@sprucenailshop) on Aug 25, 2020 at 5:37am PDT

Bir Fransız manikürü veya dalgalı çizgiler gibi sevdiğiniz bir tırnak rengini en sevdiğiniz manikür tekniği ile birleştirin. Lippmann, "Basit geometrik şekiller ve çizgiler içeren minimalist trendlerin gelişmeye devam edeceğini düşünüyorum" diye ekliyor.

Gökkuşağı!

Kendi renk paletinizi koordine etmeye nasıl başlayacağınızdan emin değil misiniz? Tek bir oje koleksiyonundan farklı tonları alın ya da önceden hazırlanmış bir set alabilirsiniz, renkleri bir set olarak harika uyum sağlayacak şekilde düzenleyin!