Hindistan Cevizi Suyu İnce Saçlara Neden İyi Geliyor?
GÜZELLİK

Hindistan Cevizi Suyu İnce Saçlara Neden İyi Geliyor?

Hindistan cevizi yağının faydalarını herkes bilir: saçı nemlendirir ve yumuşatıcı görevi görür. Bununla birlikte, çoğu kişi için yağ çok yoğun görünebilir ve bazen ince saçları ağırlaştırır. İnce saçlar için, yağın kendisi ile aynı besin maddelerince de z

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2021

Nem ve Hacim

Hindistan cevizi suyu, saçı ağırlaştırmadan nemlendirir. Su, saç teline derinlemesine nüfuz eder ve mükemmel bir şekilde nemlendirir. Su, yağın yumuşatıcı özelliklerine sahip değildir, ancak hidrasyon ve hacim garantilidir.

Saç Derisini Besler

Hindistan cevizi suyu, bazı vitamin ve mineraller açısından zengindir, bu da onu doğal bir anti-enflamatuar yapar. Hindistan cevizi suyu, kafa derisindeki yağ oranını da dengeler.

Kepeği Önler

Nemlendirme, kuru saç derisini önler, bu nedenle kepeği tedavi etmek ve önlemek için de kullanılabilir. Anti-enflamatuar özellikler, pul pul döküler kafa derisine yardımcı olur.

Saçı Ağırlaştırmadan Yumuşaklık Verir

Saç üzerindeki nemlendiriciler etki ederken aynı zamanda da ince telli saçları ağırlaştırır: hindistan cevizi suyu ağırlaştırmadan ve ince telli saçları sönük ve yağlı göründürmeden doğal parlaklığını ve yumuşaklığını destekler

Saç Tellerinin Güçlendirir

Kuru saçlar genellikle kırılgan ve dökülmeye yatkındır. Kuruluk ve kırılganlık da saçların incelmesine neden olur. Hindistan cevizi suyu telleri nemlendirir, elastikiyetini arttırır ve kırılmalarını azaltır. Ayrıca, yeni saçların büyümesini de teşvik edebilir.

Saçlarınız İçin Hindistan Cevizi Suyu Nasıl Kullanılır:

Şeker veya yoğun yağ içermeyen hindistan cevizi suyunu seçmek önemlidir. Sadece organik su saçınıza maksimum fayda sağlamakla kalmaz aynı zamanda, şekillendirirken de yardımcı olur.Saçınızı şampuanladıktan sonra ekstra nem için hindistan cevizi suyu ile durulayabilirsiniz. Suyu başka bir ürün ile inceltmeden uygulayın ve ek olarak, şampuan veya saç kremine de ekleyebilirsiniz.

Kendi nemlendirici spreyinizi yapın:

Bir bardak hindistan cevizi suyu ve bir bardak su karıştırılır ve ardından karışım sprey şişesine aktarılır. Bu spreyi taramadan veya saça şekil vermeden önce ıslak saça uygulayın.