Phoebe Dynevor parlayan 'Bridgerton' tenine nasıl ulaştı?
GÜZELLİK

Phoebe Dynevor parlayan 'Bridgerton' tenine nasıl ulaştı?

Phoebe Dynevor'un cilt hazırlığından makyaj temellerine kadar tüm rutinini inceliyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ocak 2021

Bridgerton dizisindeki Daphne Bridgerton karakteriyle bir anda dünya çapında üne kavuşan Phoebe Dynevor'ın cilt hazırlığından makyaj temellerine kadar tüm bakım rutini...

Fantastik peruklar , abartılı elbiseler ve romantik güzellik görünümleri hepsi Bridgerton'da epey dikkat çekiyor. Elbette dikkat çeken bir başka konu ise Phoebe Dynevor'ın parlayan cildi.

Şimdi, dizinin saç ve makyaj sanatçısı Lynda Pearce, Phoebe Dynevor'un Daphne Bridgerton için önde gelen güzellik görünümünün arkasındaki güzellik ürünlerine derin bir dalış yaptı.

İlk olarak: cilt hazırlığı. Pearce, Instagram'da "Phoebe cildine bakmak konusunda inanılmaz ve bu yüzden onu Bbeauty Pro "parlatıcı" maskelerle cildini parlak ve taze tutmak için gönderdim" dedi.

"Ayrıca her gün Beauty Pro göz maskeleri kullandı ve ben makyajını uygulamaya hazır olana kadar orada kalacaklardı. Bu ürünlerin her ikisi de cildinin 12 saat uyuyormuş gibi görünmesine yardımcı oldu, ancak durum böyle değildi. En iyi ipucu: Böyle ürünleri daima buzdolabında saklayın. Serinlik, şişkinliği azaltmak için harika."

Pearce, "Günün sonu, her zaman cildi gerçekten temizlediğimizden emin olmak için zamanımızdı" dedi. Dynevor'un makyajını çıkarmak için klasik Bioderma Sensibio misel suyunu, ardından Liz Earle'ün Sıcak Bez Temizleyici ve Cilt Toniği kullandı. Nem için La Roche-Posay Toleriane Ultra ve Drunk Elephant Marula Oil Yağı tercih edildi.

Kızarmış yanaklar, Daphne Bridgerton'ın romantik görünümünün önemli bir bileşenidir ve Pearce, görünümü elde etmek için belirli bir kült-klasik ürüne güvendi.

Pearce Instagram'da " Stila Cosmetics Convertible Dual Dudak ve Yanak Kremi en sevdiğim krem allıklardan biri ve onu 'Lillium' tonunda kullandık. Çok doğal bir renk akışı ve Phoebe'nin cilt tonu için mükemmel. Doku çok ipeksi!" dedi.

Gözlerde, görünüm tamamen yumuşak, mat bir tanımla ilgili. Pearce , Malt ve Brun'daki MAC Eyeshadow'u gizli bir duman için birleştirmeden önce, kapakları Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ile hazırladı. "Bitirmek için 'bitter çikolata'da Clinique Power Lash Maskara kullandık."

Son olarak Pearce, Daphne'nin ışıltılı ten rengine ulaşmanın anahtarını ortaya çıkardı. "Cildi Olehenriksen Banana Primer ile astarlayın. Ardından, Chanel Beauty Vitalumiere Aqua Fondöten kullanarak cildi sabitleyin. Ekstra kapsama ihtiyaç duyulan yerlerde Bobbi Brown kapatıcı kullandım. Göz altını gizlemek için Ysl Beauty Touché Eclat kullandım. Görünümü bitirmek için Chanel Beauty'nin yarı saydam pudrasıyla ayarladım."