Carey Mulligan: Güzellik Çantamda Ne Var?
GÜZELLİK

Carey Mulligan: Güzellik Çantamda Ne Var?

Oyuncu Carey Mulligan, her gün kullandığı ürünleri ve güzelliğe karşı tutumunun nasıl değiştiğini paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2021

Carey Mulligan "Güzellikle ilgili görüşlerimin yaşlanmaya başlamasıyla değiştiğini düşünüyorum. Benimle aynı yaştaki güzel arkadaşlarımı görmek, hepimiz birlikte yaşlanıyoruz ve bence çok güzeller." diyor.

35 yaşındaki oyuncu, güzelliğin dönüştürücü gücünü çok iyi biliyor ve Emerald Fennell'in yönettiği Promising Young Woman'da intikam alan bir anti kahraman olarak bunu özellikle büyük bir etki için kullanıyor.

Zamanının çoğunu kamera önünde geçiren biri olarak Mulligan, konu kendi kişisel güzellik bakım rutinine geldiğinde de canlandırıcı ve rahat bir yaklaşım sergiliyor. "İş için, oynadığım karakterlerin çoğu bayağı bitkin görünüyor" diye gülüyor. "Bu yüzden neye benzediğim hakkında çok fazla endişelenmiyorum!" diyor.

Mulligan, Barbara Sturm serumu da dahil olmak üzere günlük olarak kullandığı ürünleri paylaşmak için güzellik çantasını açıyor; "kötü kısımlarda" kullandığı kapatıcı bareMinerals Barepro; ince çizgilerin "sihir gibi uzaklaşmasını" sağlayan cihaz Joanna Czech; ve "her şeyin daha iyi görünmesini" sağlayan astar Chantecaille Ultra Sun Protection SPF45 Primer.