Hailey Bieber'ın Cilt Bakım Markası: Rhode Beauty
GÜZELLİK

Hailey Bieber'ın Cilt Bakım Markası: Rhode Beauty

Hailey Bieber, ikinci ismi olan Rhode adlı bir cilt bakım markası oluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2021

Hailey Bieber'ın uzun zamandır beklenen güzellik girişimi 2021'de ortaya çıkıyor. Hailey Rhode Baldwin Bieber, güzellik, cilt bakımı ve sağlık markası olan Rhode için ticari marka başvurusunda bulundu.

Rhode güzellik markası "sağlık ürünleri, banyo ve duş ürünleri, güzellik kremleri, kişisel temizlik ürünleri, kozmetikler, makyaj, parfümler, saç bakımı ve cilt bakımını" kapsıyor. Rhode'un lansmanda esas olarak cilt bakımına odaklanması bekleniyor.

HAİLEY BİEBER'IN GÜZELLİK GİRİŞİMLERİ
Bieber, geçmişte güzellik markaları için, özellikle de "Bieber Beauty" için çeşitli ticari markalar başvurusunda bulunmuştu. Sonuncusu, 2019'da ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından reddedildi çünkü eşi Justin, 2010 yılına dayanan benzer bir kozmetik uygulamasına sahipti. Justin de Dew Beauty ve Dewy Beauty'yi denedi ama görünüşe göre Bieber sonunda Rhode'da karar kıldı. Benzer şekilde, Justin ikinci adının ardından gelen moda markası Drew House'un sahibi.

Bu, Bieber'ın ilk güzellik girişimi değil. Model şu anda Bareminerals ile çalışıyor ve geçmişte hem L'Oréal hem de Modelco ile çalıştı. Hatta 2016'da bir kapsül makyaj koleksiyonu bile yayınladı.

Rhode Beauty'nin ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz bir bilgi yok, ancak halihazırda 14.6k takipçisi olan bir Instagram hesabı var gibi görünüyor. Cilt bakımı ürünleri muhtemelen temiz, bitki bazlı, yatıştırıcı ve potansiyel olarak plajdan ilham alıyor.