Rosie Huntington-Whiteley'den sınırlı sayıda 2 özel ruj
GÜZELLİK

Rosie Huntington-Whiteley'den sınırlı sayıda 2 özel ruj

Yeniden doldurulabilir malzemelerin şık ve sürdürülebilir bir seçenek olabileceğinin kanıtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Şubat 2021

Rosie Huntington-Whiteley uzun zamandır makyaj için ilham kaynağı olurken, ünlü model 2018'de kendi güzellik içerik platformu Rose Inc'i başlattı.

Kadifemsi ten, ışıltılı göz renkleri ve saten nude dudakların ön plana çıktığı modern ihtişam anlayışıyla tanınan Rosie Huntington-Whiteley, bir ürünü sadece onayını söyleyerek satma gücüne sahip olması hiç de şaşırtıcı değil.

Huntington-Whiteley, Sevgililer Günü için sürdürülebilir makyaj serisi La Bouche Rouge ile işbirliği yaptı. Paris merkezli La Bouche Rouge, geleneksel üretimi tersine çeviren ve gezegen dostu ürünlerin hem güzel hem de pratik olabileceğini gösteren bir marka. Bronzlaştırıcılardan rujlara kadar her şey ağır paslanmaz çelik ambalajlarda, deri ile bağlanmış ve güzel detaylarla tamamlanmış olarak geliyor.

La Bouche Rouge, her ürünün gezegen üzerinde mümkün olduğunca az etkiye sahip olmasını sağlamak için üretim sürecinin her adımını yeniden oluşturdu. Formüller vegan ve mikroplastik içermez (bu kadar renk getirisi olan vegan dostu bir kırmızı ruj üretmek kolay bir başarı değildir) ve bitki kaynaklı hyaluronik asit ve yosun gibi cilt için iyi içeriklerle aşılanmıştır.

İki özel ruj rengine sahip Rosie Huntington-Whiteley, "La Bouche Rouge ile ilk kez 2017'de piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra karşılaştım ve sürdürülebilirlik misyonuna, temiz formülasyonlara ve ruj kılıflarının nasıl bir hatıra gibi hissettirdiğine anında aşık oldum" diyor.