Gigi Hadid'in Hamilelik Sonrası Güzellik Rutini
GÜZELLİK

Gigi Hadid'in Hamilelik Sonrası Güzellik Rutini

Gigi Hadid, hamilelik sonrası kendi güzellik rutinini ortaya çıkardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Şubat 2021

Her yeni annenin onaylayacağı gibi ayrıntılı ve çok adımlı güzellik rutinleri, o değerli ilk bir kaç ay tam olarak gerçekleştirilemez. Kısa süre önce kızı Khai'yi dünyaya getiren Gigi Hadid, hamilelik sonrası kendi güzellik rejimini anlattı.

Hadid de kısa süre önce nemlendiricisini daha koyu bir şeyle değiştirdi, en soğuk aylarda kuru cildi için Dr. Jart'ın Ceramidin Cream'ini seçti. Ayrıca Odacite'nin Very Dry Skin Concentrate'sini de cilt bakımına ekledi.

Modelin günlük rutini şaşırtıcı bir şekilde zahmetsiz. 25 yaşındaki ünlü model, "Hamilelikten önce de gerçekten sadece iyi ürünler kullanıyordum ve bunun için her zaman çok para ödemeniz gerektiğini düşünmüyorum." diyor.

Hadid'in makyajı genelde makyaj sanatçısının Flawless Filter ile ten rengi parlaklığını artırmadan ve Maybelline's Matte and Poreless Foundation ile kapsama alanı eklemeden önce Charlotte Tilbury'nin Wonderglow astarıyla başlıyor. Rutinin geri kalanı, makyaj sanatçısı Patrick TA'nın adını taşıyan serisinden birkaç eklemeyle, temsilcisi olduğu Maybelline'in nötr tonlu ürünlerine odaklanıyor.