Victoria Beckham'a Moda Kaybettirdi Kozmetik Kazandırdı
GÜZELLİK

Victoria Beckham'a Moda Kaybettirdi Kozmetik Kazandırdı

Victoria Beckham’ın kozmetik markasının pandemi sürecinde kâr ettiği açıklandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2021

Victoria Beckham'ın Ekim 2019'da kurduğu 'Victoria Beckham Beauty' adlı kozmetik markasının corona virüs salgınına rağmen kâr elde ettiği açıklandı.

Beckham'ın zararına rağmen devam ettirdiği giyim markasının bir uzantısı olan 'Victoria Beckham Beauty'nin koronavirüsün yayılmaya başladığı 2019'un son üç ayında yaklaşık 2 milyon sterlinlik (19.5 milyon TL) gelire sahip olduğu belirtildi.

İngiliz 'Daily Mail' gazetesine konuşan bir kaynak, "Victoria'nın kozmetik ürünlerinin tanıtımı çok başarılı oldu. Kozmetik markasından çok iyi satan ürünleri var. Kâr elde etme zaman çizelgesi, özellikle salgın göz önüne alındığında gerçekten inanılmaz. Dünya Kovid-19 ile uğraşırken bile Victoria'nın sosyal medyada da sürekli tanıtımını yaptığı kozmetik ürünleri çok iyi sattı" dedi.

46 yaşında olan Victoria Beckham, ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ile 1999 yılında evlendi. 90'ların ikonik müzik gurubu 'Spice Girls'ün üyesi olan Victoria Beckham, evlendikten sonra şarkıcılığı bıraktı. Çok sevdiği modaya yönelen Victoria Beckham'ın 2008'de kurduğu giyim markası büyük ilgi gören defilelerine ve reklamlarına rağmen son yedi yılda 500 bin sterlin zarar etti.