Estée Lauder'in Yeni Yüzü: Ana de Armas
GÜZELLİK

Estée Lauder'in Yeni Yüzü: Ana de Armas

En son Bond oyuncusu Ana de Armas, yeni bir başrolde güzellik rolüne sahip.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Mart 2021

Ana de Armas harika bir yıl geçiriyor. Kübalı aktris, bir sonraki James Bond filmi No Time to Die'da ve yaklaşan Netflix biyografik film Blonde'da Marilyn Monroe rolüyle Hollywood'u kasıp kavuruyor.

Armas şimdiye kadarki en büyük güzellik rolünü üstleniyor: O, ikonik marka Estée Lauder'ın yeni yüzü.

De Armas yaptığı açıklamada; "Çok çok heyecanlıyım. Yaptığımız her şeyden çok gurur duyuyorum ve onur duyuyorum. Ayrıca gerçekten mutluyum. Her şey güzel görünüyor. İnsanların görmesini bekleyemiyorum." diyor.

Estée Lauder'ın kişisel mirası sence nedir?
Çok ilham verici. Zamanının çok ilerisindeydi ve yaptığı her şey için çok tutkuluydu. Hayalini dünyanın en prestijli şirketlerinden birine dönüştürdü ve güzellik dünyasını değiştirdi - bu gerçekten inanılmaz.

En sevdiğiniz Estée Lauder ürünlerinden bazıları nelerdir?
Bir uçağa biniyordum, muhtemelen Küba'ya geri dönüyordum - o zamanlar İspanya'da yaşıyordum, çok gençtim - havaalanında olduğumu ve yüzüme sürecek hiçbir şeyim olmadığını anladığımı hatırlıyorum. Dokuz saatlik uçuştan sonra cildim kuruyacaktı. Bu yüzden havaalanındaki tüm mağazalara bakıyordum ve mavi kavanozda DayWear nemlendiriciyi satın aldım. Bu, ürünü ilk kez kullandığım zamandı. O zamandan beri birçok başka şey kullanıyorum. Benim favorim? Double Wear Stay-in-Place Foundation. Kapatıcıyı ve Pure Color Envy Sculpting Lipstick'i seviyorum. Kokuyu da seviyorum. Şanslıyım!

Çalışmıyorken makyaj yapıyor musun?
Çalışmadığım zamanlarda genellikle makyaj yapmam. Sabah uyandığımda yüzümü yıkayıp duş alıyorum. Belki biraz kapatıcı konusunda gerçekten iyiyim. Maskara benim için gerçekten önemli ve uyanık olduğumu hissettiriyor, hazırım. Ayrıca gerçekten harika bir dudak kremi.