Rihanna Saçlara El Atıyor: Fenty Hair
GÜZELLİK

Rihanna Saçlara El Atıyor: Fenty Hair

Rihanna'nın Fenty Hair'ı hakkında bilmeniz gereken her şey...

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mart 2021

İlk önce Fenty makyajı geldi. Sonra Fenty Skin geldi. Rihanna'nın bir sonraki hareketinin yeni bir albüm olduğunu düşünüyorsanız, hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Yeni dosyalanan yasal belgelere dayanarak, Rihanna'nın bir sonraki büyük hamlesinin Fenty Hair adlı bir saç bakım ürünleri ve aletleri serisi olduğu anlaşılıyor.

3 Mart'ta dosyalanan Fenty Hair markası şekillendirme ve düzleştirme ürünlerinin yanı sıra saç rengi ve hatta saç parıltısına kadar her şeyi kapsıyor. Fenty Hair ürünlerinin ne zaman piyasaya çıkacağına dair henüz bir bilgi yok, ancak hayranlar yeni müzik yerine daha fazla Fenty ürünü alma konusundaki dehşetlerini (ve heyecanlarını da) Twitter'da ifade ettiler.

Rihanna'nın Fenty Beauty ve Fenty Skin markaları lansmandan bu yana büyük bir başarı elde etti. Fenty Beauty'nin en son lansmanı, yedi farklı renkte ince bir ışıltı ekleyen bir vücut rengi olan Body Sauce oldu.

Fenty Hair'ın haberi, Rihanna'nın LVMH'li Fenty moda serisinin kapanacağının açıklanmasından sadece haftalar sonra geldi. Rihanna ve LVMH, Fenty moda markasını daha iyi şartlar elde edene kadar beklemeye aldı.

Fanlar sabırsızlıkla 2016 beri Rihanna'dan yeni bir albüm beklesede, dünyaca ünlü şarkıcı moda ve güzellik imparatorluğu hazırlamakla meşgul.