Doğadan Gelen Rosece
GÜZELLİK

Doğadan Gelen Rosece

Doğal içerikli bakım ürünlerinin hayatımızdaki etkisini her geçen gün daha iyi fark ettiğimiz ve tercihlerimizi artık bu yönde yaptığımız bir dönemde doğadan gelen formüllerle cilt bakım ürünlerine odaklanan Rosece radarımıza giren markalardan.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2021

%100 doğal ve organik içerikleriyle aktif ve etkin cilt bakım markası Rosece'nin yolculuğu, profesyonel kariyerinde uzun yıllar dermatoloji, alerji ve sağlık alanında uzmanlık geçmişi olan Yüksek Biyolog ve Botanist Nurgül Dirlik'in kızının Atopik Dermatit rahatsızlığına karşı temiz içerikli ürünler aramasıyla başladı. Kendi oluşturduğu içeriklerle başarılı sonuçlar alan Dirlik, 6 yıldır Rosece ile temiz içerikli, aktif ve etkili doğal cilt bakımı ürünleri sunuyor.

Kurulduğu günden itibaren yalnızca doğal ve organik sertifikalı içerikler üretmesiyle ön plana çıkan marka, şampuandan bütünsel cilt bakım ürünlerine, aromaterapiden bebek bakım serisine kadar geniş bir yelpazeye yayılan ürün çeşitliliği ise hayatın her alanında doğal formüller ışığında temiz içerikli ve etkin bütünsel bir cilt bakımı anlayışı sunuyor. Aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerine ham madde üreticiliği ihracatı yaparak bu alanda da önemli bir işe imza atıyor.