Oscar de la Renta'nın Yeni Parfümü: Alibi
GÜZELLİK

Oscar de la Renta'nın Yeni Parfümü: Alibi

Süper model Irina Shayk Oscar de la Renta'nın yeni parfümü Alibi'nin kampanyasında başrolde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2021

Oscar de la Renta koku portföyünde, ilki 1977 yılına dayanan 60'a yakın koku bulunmasına rağmen, Alibi bugün moda evi için yeni bir yön çiziyor.

Alibi, kreatif direktörler Fernando Garcia ve Laura Kim tarafından tasarlanan ilk parfüm. Heykelsi cam şişeye baktığınızda, aynı isimli çantadan ilham aldığını göreceksiniz.

Laura Kim, "Alibi kokusu için vizyonumuz, Oscar de la Renta kadınının evrimini ve modern kadınlığının ikiliğini ifade etmekti; Şık ve şehvetli ama güçlü. Dünya gelişiyor ve Oscar bize her zaman onunla birlikte gelişmemizi söyledi." diyor.

Alibi'nin notaları arasında mandalina, zencefil çiçeği, vanilya orkide, misk, pralin ve amber ağacı bulunuyor. Soho Grand Hotel'de Luigi & Iango tarafından sosyal açıdan mesafeli olarak çekilen kampanyada süper model Irina Shayk başrolde.

Fernando Garcia, "Irina, Oscar'da yeniden keşfetmeye başladığımız şeyin ruhunu yakalamayı başardı" diyor. Kendine güveni, zekası ve duygusallığı her zaman ilham aldığımız şeylerdi ve onun yeni Oscar'ın mükemmel bir özeti olduğunu biliyorduk." dedi.

Garcia, Shayk ile ilk kez markanın 2020 bahar gösterisinden hemen önce tanıştıklarını söyledi. "Tanıştığımızda ne kadar iyi anlaşacağımızı bilmiyordum. Laura ve benim kişiliklerim, hayatımızdaki her şeye nezaket katma şeklimizde Irina'nınkine çok benziyor." ifadelerini kullandı.